Fatih Terim'den ilk hamle geldi! Yollar ayrılıyor

FutbolArena - Galatasaray’da Fatih Terim 4. kez Florya’nın başına geçti. Terim ilk neşteri de Florya’da idarecilere vuracak. Gönderilmesi beklenen ilk isim belli oldu.

1
Galatasaray’da 4. kez göreve gelen Fatih Terim, ilk değişikliği idari kadroda yapacak.
2
Florya’da idari kadro ile ilgili yeniden bir yapılanmaya gitme kararı alan Fatih Terim’in devre arasına girilmesinin ardından ilk olarak futbol takımı iletişim direktörü Hasan Tankaya ile yolları ayırması bekleniyor.
3 FATİH TERİM YILLAR SONRA YİNE TT ARENA’DA
FATİH TERİM YILLAR SONRA YİNE TT ARENA’DA
Galatasaray, Teknik Direktör Igor Tudor ile yolların ayrılmasının ardından camianın efsanesi Fatih Terim’i takımın başına geçirdi
4
Sarı-kırmızılılarda 4. kez göreve gelen Terim, ilk maçına da Süper Lig’in 17. haftasında Türk Telekom Stadyumu’ndaki Göztepe müsabakasında çıkacak.
5
Deneyimli çalıştırıcı, Galatasaray’daki üçüncü dönemindeki son maçına 22 Eylül 2013 yılında deplasmandaki Beşiktaş deplasmanında çıktı.
6
O süreçten toplam 1554 gün sonra Göztepe müsabakasında sarı-kırmızılıların yedek kulübesinde yer alacak.
7

Futbolarena anasayfasından devam...