Galatasaray'ın gözdesi Mohamed için transfer açıklaması

Galatasaray'ın transferde talip olduğu Mostafa Mohamed için resmi açıklama yapıldı.

FutbolArena Dış Haberler - Süper Lig'in 17. haftasında Gençlerbirliği karşısında 6-0 kazanan Galatasaray'da maç sonrası teknik direktör Fatih Terim açıklamalarda bulunmuş ve Mostafa Mohamed'i transfer etmek istediklerini belirtmişti. Zamalek kulübünden oyuncunun transferi hakkında açıklama geldi.


Mostafa Mohamed, Galatasaray'a transfer olacak mı?


Ahram Online'da yer alan habere göre Zamalek kulübünün basın sözcüsü Essam Salem, Mostafa Mohamed'in St. Etienne'e transfer olmaya yakın olduğunu belirtti. Salem, "Kısa süre içerisinde transfer bitecek. Yönetim olarak kararımızı önümüzdeki saatlerde açıklayacağız. Oyuncuyla da görüşmelerin bittiğini ve yakında St. Etienne'e katılacağını düşünüyorum" dedi.

Mohamed kimdir?


Mostafa Mohamed 23 yaşında ve santrfor mevkinde görev yapıyor. Mostafa Mohamed daha önce Fenerbahçe'nin de gündemine gelirken, Türkiye'de oynamak istediğini Fransız basınına açıklamıştı. Mostafa Mohamed, Mısır Ligi'nde oynadığı 99 maçta 34 gol attı ve 7 asist yaptı. Mostafa Mohamed, Zamalek genç takımından A takıma yükseldikten sonra başarılı performans sergiledi. Mostafa Mohamed'in kulübüyle 2024'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Galatasaray Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri