Galatasaray'ın gözdesi Manuel Fernandes'ten transfer isyanı

Galatasaray'ın transfer gözdesi Manuel Fernandes, Lokomotiv Moskova ile sözleşmesinin 30 Haziran'da bitecek olmasına rağmen hala geleceğinin netleşmediğini açıkladı.

FutbolArena Dış Haberler - Galatasaray'ın transfer girişiminde bulunduğu ancak yüksek maaş talebi nedeniyle geri adım attığı Manuel Fernandes, Lokomotiv Moskova'nın yeni sözleşme tavrı nedeniyle isyan etti.

Manuel Fernandes, Türkiye'ye transfer olacak mı?


Rus basınından Sport-Express'in haberine göre Manuel Fernandes, "Lokomotiv Moskova ile sözleşmem 30 Haziran'da sona eriyor. Kulüpte kalıp kalmayacağımı hala bilmiyorum." açıklamasında bulundu.

Lokomotiv Moskova yöneticisi Vasily Kiknadze hakkındaki soruyu yanıtlayan Fernandes, "Ocak ayında Katar'da onunla biraz sohbet ettik. Çeşitli konular hakkında konuştuk. Önerilerim oldu ama sonrasında hiçbir şey yaşanmadı ve kulüpte kaldım." diye konuştu. Portekizli yıldız bu sezon Lokomotiv Moskova ile 28 maçta 3 gol ve 7 asiste imza attı.

FERNANDES GALATASARAY'A TRANSFER OLACAK MI?

Lokomotiv Moskova'nın tecrübeli yıldızı Manuel Fernandes, geçtiğimiz aylardan Galatasaray'dan yıllık 3.5 milyon euro garanti para istemesi nedeniyle liste dışında kalmıştı. 4 gün sonra sözleşmesi sona erecek olan Fernandes için Galatasaray'ın alacağı tavır merak konusu oldu.

ESKİ BAŞKANA YANIT

Manuel Fernandes, Lokomotiv Moskova'nın eski başkanı Olga Smordskaya'nın kendisi hakkında "Çok tembel ve çalışamyı sevmiyor." sözlerine ise şu yanıtı verdi: "Smordskaya 3 yıl önce kulüpten ayrıldı. O ayrıldıktan sonra 3 kupa kazandık. Lokomotiv'in başına gelen en iyi şeylerden biri başkanlıktan ayrılması oldu. Bu benim görüşüm değil, bu bir gerçek.

Manuel Fernandes kaç yaşında?


Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımında forma giyen Portekizli orta saha oyuncusu Manuel Fernandes bir dönem Süper Lig'de Beşiktaş takımının formasını giydi. Manuel Fernandes geçtiğimiz sezon Rusya Ligi'nde sezonun oyuncusu seçilmişti. 32 yaşındaki Portekizli orta saha oyuncusunun adı bir süredir Galatasaray ile anılıyordu.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri