Galatasaray'ın deplasman asistçisi Mariano

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşırken sahadan 1-0 galip ayrıldı. Mücadelede tek golün asisti ise Mariano'dan geldi.

FutbolArena - Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Antalyaspor'u 1-0 yenerken Ryan Donk'un golünde asist yapan isim Mariano önemli bir sayıya ulaştı.

Mariano'nun Ryan Donk'a yaptığı asist


Bu sezon deplasmandaki 2. galibiyetini alan Galatasaray'da gol 86. dakikada Ryan Donk'tan geldi. Hollandalı oyuncuya servis yapan isimse Mariano oldu. Bu sezon ilk asistini yapan Mariano, Spor Toto Süper Lig'de bu sezon ilk asistini yaptı.

Opta verilerine göre Brezilyalı savunmacı deplasmanlarda yaptığı asistlerle dikkat çekti. Mariano'nun Galatasaray formasıyla Süper Lig'de yaptığı 7 asistin 6'sı deplasman maçlarında geldi.

GALATASARAY'DA GOLLER SAVUNMACILARDAN

Galatasaray'da Antalyaspor maçında Ryan Donk 85. dakikada forvette oynamak üzere oyuna girdi. Karşılaşmanın 86. dakikasında Mariano'nun ortasında Ryan Donk kafayla topu ağlara gönderdi.

Ryan Donk'un bu golü Galatasaray'da ilginç bir istatistiği öne çıkardı. Galatasaray'ın ligdeki son 3 golü de savunmacılardan geldi. Ryan Donk, Serdar Aziz ve Maicon, sırasıyla Akhisarspor, BB Erzurumspor ve Atiker Konyaspor maçlarında golü buldu.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri