Galatasaray'ı reddetti! Facundo Ferreyra'dan menajerine talimat

Galatasaray'ın Ocak ayında kadrosuna katmak istediği Facundo Ferreyra, Türkiye'ye gitmek istemediğini menajerine iletti. 

FutbolArena Dış Haberler - Benfica'nın bu sezon başında kadrosuna kattığı fakat beklenen performansı gösterememesi nedeniyle yollarını ayıracağı Facundo Ferreyra için bir süredir Portekiz basınında Galatasaray'ın ismi anılıyor. Sezon başında Beşiktaş'ın da gündemine gelen Arjantinli futbolcu geleceği hakkında kararını verdi.

O Jogo'nun haberine göre, Facundo Ferreyra menajeriyle görüştükten sonra gelen teklifler hakkında bir değerlendirme yaptı. Arjantinli futbolcu kesinlikle Türkiye'ye gitmek istemediğini ve menajerine diğer tekliflere yoğunlaşması gerektiğini iletti.

Facundo Ferreyra kimdir? Facundo Ferreyra'nın oynadığı takımlar


1991 doğumlu oyuncu Facundo Ferreyra, forvet noktasında görev yapıyor. Facundo Ferreyra kariyerinde sırasıylaBanfield, Velez Sarsfield ve formaları giydikten sonra Shakhtar Donetsk'e transfer olmuştu. Ferreyra, Newcastle United'da da 1 sezon kiralık oynamıştı. Facundo Ferreyra bu sezon Benfica'ya bedelsiz olarak transfer edildi. Arjantinli futbolcu tüm kupalarda 7 maçta görev alırken 1 gol attı

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri