Galatasaray'dan transferde Ben Arfa hamlesi

Galatasaray'ın transfer çalışmaları kapsamında Ben Arfa ile görüştüğü iddia edildi.

FutbolArena Dış Haberler - Galatasaray'da gelecek sezonun transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı kırmızılı kulüpte Sportif Direktör Cenk Ergün'ün belirlenen isimlerle ilgili görüşmeleri devam ediyor. Galatasaray'ın geçtiğimiz dönemlerde de ilgilendiği Hatem Ben Arfa içn yeniden girişimlerde bulunduğu öne sürüldü.

Galatasaray, Ben Arfa'yı transfer edecek mi?


Fransız basınında yer alan haberlere göre; PSG'de bu sezon beklenen performansı gösteremeyen ve takımdan ayrılmak istediği kaydedilen Ben Arfa'nın talipleri arasında Galatasaray'ın da olduğu ortaya çıktı. Sportif Direktör Cenk Ergün'ün PSG ile görüşmelere başladığı ve oyuncunun transferi için girişimlerini hızlandırdığı bildirildi. Ben Arfa'nın ismi Fenerbahçe ve Beşiktaş için de anılıyordu.

Sarı kırmızılı takımla ilgili diğer gelişmeler için Galatasaray Haberleri özel sayfamızı takip edebilirsiniz.

Ben Arfa kimdir? Ben Arfa transfermarkt - Ben Arfa'nın onadığı maçlar


Futbola amatör olarak 1993 yılında Olympique Lyon'da başladı. 1993-2003 yılları arsında bu takımın altyapısında oynayan Ben Arfa, 2004 yılında profesyonelliğe geçti. Fransa 1. Ligi olan Ligue 1'de ilk maçına OGC Nice karşısında çıktı. Lyon'la ilk golünü ise 2006-2007 sezonunda CS Sedan'a attı.

2014-2015 sezonunun 2. yarısını takımsız olarak tamamlamıştır. 2015 yaz transfer döneminde Nice formasını giymeye başlamış ve burada güzel bir 2015-2016 sezonu geçirmesine rağmen Fransa Millî Futbol Takımı'nın 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası kadrosuna dahil edilmemiştir. Ben Arfa geride kalan sezonda PSG formasını giydi ve oynadığı 32 maçta 4 gol atıp 2 asist yaptı.

Ben Arfa'nın transfermarkt verilerine göre mevcut piyasa değeri 14 milyon Euro.


Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri