Galatasaray'dan transferde Alfred Finnbogason sürprizi

Galatasaray'ın ara transfer döneminde Mbaye Diage'den öncesi Alfred Finnbogason için teklif yaptığı ortaya çıktı.

FutbolArena - Galatasaray ara transfer döneminde birçok forvet oyuncuyla ilgilenirken, Mbaye Diagne ve Kostas Mitroglou'nu kadrosuna katabildi. Ocak ayının geride kalmasının ardından Galatasaray'daki Alfred Finnbogason gerçeği ortaya çıktı. Augsburg kulübünde forma giyen İzlandalı futbolcu Alfred Finnbogason'un Galatasaray'ın kapısından döndüğü ifade edildi.

Galatasaray Alfred Finnbogason'u transfer edecek mi?


Akşam Gazetesi'nin haberine göre Galatasaray, Ocak ayındaki ara transfer döneminde Alfred Finnbogason'a talip oldu ancak pazarlıklar sonucu aynı maliyete denk gelen Mbaye Diagne'yi transfer etmeyi tercih etti.

Galatasaray'ın Alfred Finnbogason için 6 milyon Euro teklif ettiği öne sürülürken, pazarlık yapan Augsburg yöneticilerinin en son 10 milyon Euro istediği bildirildi. Bu gelişmelerden sonra Galatasaray Asbaşkanı Abdurrahim Albayrak'ın Süper Lig'i kasıp kavuran Mbaye Diagne'ye yöneldiği iddia edildi.

Alfred Finnbogason'un golleri



Alfred Finnbogason kimdir? Alfred Finnbogason kariyeri


30 yaşındaki İzlanda doğumlu golcü futbolcu Alfred Finnbogason, 3 sezondur Almanya Bundesliga ekibi Augsburg'un formasını giyiyor. Heerenveen, Real Sociedad, Olympiakos ve Augsburg geçmişi bulunan Alfred Finnbogason, bu sezon çıktığı 15 resmi maçta 10 gol ve 3 asist kaydetti.

Mbaye Diagne kaç maç yok?


Öte yandan kasık sakatlığı nedeniyle Akhisarspor maçını kaçıran Mbaye Diagne'nin son durumu belli oldu. Takvim Gazetesi'nin haberine göre kasığında zorlanma bulunan Mbaye Diagne'nin gelecek haftaki BB Erzurumspor maçında da oynamasının zor olduğu bildirildi. Yoğun bir tedavi sürecine alınan golcü futbolcu, BB Erzurumspor maçına yetişmek için büyük çaba sarf ediyor.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri