Galatasaray'da Dursun Özbek için flaş 2018 iddiası

FutbolArena - Galatasaray’da başkan Dursun Özbek ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

1
Galatasaray’da geçtiğimiz sezondan bu yana eleştirilen başkan Dursun Özbek’in bu sezon takımın aldığı sonuçlardan sonra desteği arkasına aldığı görülüyor.
2
Galatasaray Kulübü Divan Başkanı İrfan Aktar, Başkan Dursun Özbek’in bir dönem daha devam etmesini beklediğini söyledi.
3
Milliyet’e konuşan Aktar, Özbek’in elinden geleni yaptığına dikkat çekerek, "Mali tablolar ortada. İlk kez artı verdi. Aslında Galatasaray gibi Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın problemleri birbirine benziyor. Ancak bizim Riva ve Floryamız olunca müdahale etme şansımız var. Florya’dan da para gelecek" diye konuştu.
4
Son dönemde özellikle futbol takımının başarılı olmasıyla beraber Başkan Dursun Özbek’in elinin güçlendiğine ve eleştirilerin sona erdiğine dikkat çeken Aktar şöyle konuştu:
5
"İşte görüyorsunuz divan toplantıları bile artık 1 saatte bitiyor. Başka zaman olsa böyle mi olur?" diye konuştu. İrfan Aktar, kurulan takım ve yapılan transferlerin maliyetiyle ilgili olarak ise "Bizim ayarımızdaki takımların transferlerine bakınca gayet makul duruyor"
6
Divan Başkanı Aktar, kulüp başkanı Dursun Özbek’in devam edip etmeyeceğiyle ilgili sorumuza ise "Başkan devam etmek isteyecektir. Başladığı işleri bitirmesi gerekir" yanıtını verdi. (Milliyet)
7

Futbolarena anasayfasından devam...