Galatasaray'dan Robben ve Rıdvan Kızıltoprak sürprizi (Galatasaray Haberleri 15 Mayıs Çarşamba)

Galatasaray'da Başakşehir maçı heyecanla beklenirken 15 Mayıs 2019 Çarşamba günü Arjen Robben, Rıdvan Kızıltoprak, Sabri Çelik, Fatih Terim, Akhisarspor maçı 11'i ve Cüneyt Çakır konuşuldu. Galatasaray haberleri arasında günün öne çıkan gelişmelerini derledik. Son dakika Galatasaray haberleri burada.

FutbolArena - Galatasaray'da gündem adeta yanıyor. Transfer ve Akhisarspor maçının yanı sıra hakem tepkileri ile mücadele eden Galatasaray için 15 Mayıs 2019 Çarşamba günü basında çıkan Arjen Robben, Rıdvan Kızıltoprak, Sabri Çelik, Fatih Terim, Akhisar maçı 11'i ve Cüneyt Çakır haberlerini sizler için derledik. Galatasaray haberleri, Son dakika Galatasaray haberleri, Galatasaray transfer haberleri, Galatasaray transferleri, Galatasaray haber ajansı, Galatasaray haberi oku gibi aramaların yanıtları haberimizde.

Galatasaray transfer haberleri: Arjen Robben gelecek mi?


Galatasaray transferde Ryan Babel, Valentine Ozornwafor, Jean Philippe Mateta, Andreas Samaris ve Deniz Türüç ile ilgileniyor. Öte yandan adı Galatasaray'la anılan Bayern Münih'in yıldız futbolcusu Arjen Robben konusunda Galatasaray taraftarını heyecanlandıran bir açıklama geldi. Robben "Kariyerim boyunca hep şampiyonluk mücadelesi veren takımlarda oynadım. Kariyerimi hem Avrupa'da hem de ötesinde sürdürmek için seçeneklerim var. Avrupa'dan teklifler alıyorum." dedi. (A Spor)

RIDVAN KIZILTOPRAK GALATASARAY'A TRANSFER OLUYOR

Zonguldak'ın altyapı takımlarından Kozlu Taşkömürüspor'da forma giyen 15 yaşındaki Rıdvan Kızıltoprak, Galatasaray'ın transfer listesine girdi. Genç yeteneği kaçırmak istemeyen Galatasaray, sol bek oyuncusu Rıdvan Kızıltoprak konusunda kulübünden olumlu yanıt aldı. İstanbul'a gelen genç Rıdvan, Galatasaray'ın Florya Metin Oktay Tesisleri'nde denemeye alındı.



EMRE AKBABA'NIN SÖZLEŞMESİ DONDURULACAK

Galatasaray'da ayağındaki kırıklar nedeniyle ameliyat edilen Emre Akbaba'nın sahalara dönüşü 1 yılı bulacak. Gelecek sezon forma giyme şansı bulunmayan Emre Akbaba'nın sözleşmesi için karar verildi. Galatasaray talihsiz futbolcunun sözleşmesini donduracak ve böylece kontratı 2022 yılına kadar uzamış olacak. (Skorer)

FATİH TERİM'İN AKHİSAR MAÇI 11'İ

Galatasaray'da Başakşehir maçı nedeniyle kupa finalinde rotasyon yapılacak. Fatih Terim, Younes Belhanda'nın cezasını tamamlamasının ardından Akhisar ile oynanacak kupa finalinin 11'ini belirledi. Belhanda'nın dönüşü nedeniyle Ryan Donk, Badou Ndiaye veya Fernando tribüne çıkacak. Terim'in Başakşehir maçını düşünerek Ryan Donk'u dinlendireceği öğrenildi. Nagatomo'yu da dinlendirmek isteyen Fatih Terim, Martin Linnes'i sahaya sürecek.

Galatasaray'ın 11'i: Muslera, Mariano, Marcao, Luyindama, Linnes, Fernando, Ndiaye, Belhanda, Onyekuru, Feghouli, Diagne (Fotomaç)

MHK BAŞKANI SABRİ ÇELİK'TEN AÇIKLAMA

MHK Başkanı Sabri Çelik, Süper Lig hakemlerine çok önemli mesajlar verdi. Çelik, "Zaman zaman üretilen komplo teorileri ile sizlerin üzerinde baskı kurulmaya çalışıldığını görüyoruz. Her maç sonunda kararlarınız en ince ayrıntıları ile sorgulanıyor. Biz bunların hepsinin bilincindeyiz. Sizlerin yapmış olduğu görevlerin de ne kadar zor olduğunun farkındayız ve sizleri elimizden geldiğince destekliyoruz. Ancak, sezonun bu son bölümünde sizi destekleyemeyeceğimiz, hakemlik kurumunu yıpratacak hatalar yapmayın ve daha dikkatli olun." dedi.

BAŞAKŞEHİR MAÇI CÜNEYT ÇAKIR'IN

Galatasaray - Başakşehir maçı Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında şampiyonu belirleyecek. İki takımdan kazanan taraf sezonun şampiyonu olacak. Süper Lig kadrosunda bulunan hakemlerin performansı göz önüne alındığında ligin finali niteliğindeki bu maça Cüneyt Çakır'ın atanması bekleniyor. (Sabah)

GALATASARAY'DAN FENERBAHÇE'NİN TAVRINA TEPKİ

Galatasaray başkan yardımcısı Yusuf Günay, Fenerbahçe'nin stadyum turuna katılırken Galatasaray eşofmanı ters giydirildiği iddia edilen miniğin Başakşehir maçında ağırlanması için harekete geçti. Galatasaray taraftarları bu olay sonrası geçen sezon sarı kırmızılı takımın dostluk tavrını hatırlattı.

Geçtiğimiz sene 2018 yılında Galatasaray Akademi Teknik Sorumlusu Nedim Yiğit'in fikri ve Fatih Terim'in de 'Çok iyi olur' diyerek bu görüşü desteklemesi ile alt yapıda U21 Dostluk Turnuvası düzenlenmişti. Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın da katıldığı bu turnuvaya Galatasaray ev sahipliği yapmıştı.

Florya Metin Oktay Tesislerinde yapılan turnuva sonrasında 3 kulübün alt yapı oyuncularına kapanış yemeği verilmiş ve Florya'daki bu yemekte tüm oyuncular kendi kulüp formaları ile katılmıştı.

FENERBAHÇE'DEN AÇIKLAMA: "ÇOCUKLAR İÇİN FENERBAHÇE ÖZELDİR"

"Bugün sosyal medyada oluşturulmaya çalışılan suni gündem üzerine bir bilgilendirme yapma gerekliliği doğmuştur.

Kulübümüz tarafından gerçekleştirilen stat ve müze turuna katılan bir çocuğumuzun fotoğrafı üzerinden yanlış bir algı yaratılmaktadır.

Uzun süredir gerçekleştirdiğimiz stat ve müze turlarında birçok takım taraftarları çocuğumuz rahatlıkla ve mutlulukta geziye katılmakta, Fenerbahçemiz ile tanışmakta, tarihimizle buluşturulmaktadır. Bugüne kadar stadımızı gezen binlerce çocuğumuz hiçbir engel ve sorunla karşılaşmadan stadımızdan mutlulukla ayrılmıştır.
Fenerbahçe Spor Kulübü olarak, hangi takımı tutarsa tutsun, tüm çocuklarımız bizim çok özel ve önemlidir; çocukların yer aldığı her konu ve organizasyon da en hassas noktamızdır.

Bu noktada Galatasaraylı çocuğumuzun yaşadığı söylenen 'kıyafetini ters giydirme' konusunun kulübümüz ile kesinlikle bir ilgisi bulunmamaktadır.

Ancak söz konusu turlarda bu tip olayların bir daha yaşanmaması için kulübümüz dışında turlarda görev alan üçüncü parti yetkili ve ilgililere de gerekli uyarılar yapılacaktır.

Kapılarımız hangi takımın taraftarı olduklarından bağımsız olarak tüm miniklerimize her zaman sonuna kadar açıktır.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ"

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri