Galatasaray'dan Ozak Kabak transfer açıklaması

Galatasaray yönetimi Ozan Kabak'ın Premier Lig'e transfer olacağı yönündeki iddiaları yalanladı. 

FutbolArena Özel - Galatasaray'da bu sefer sergilediği performansla transfer gündeminde ismi birçok takımla anılan Ozan Kabak'la ilgili olarak yönetim, genç futbolcunun sözleşmesinin iyileştirilmesi konusunda çalışmalara devam ederken, Ozan'ın Cardiff City'ye gideceği ve görüşme yapıldığı yönündeki iddialar yalanlandı.


Galatasaray Haberleri: Ozan Kabak'ın sözleşme ve transfer haberleri


Galatasaray yönetimi Ozan Kabak'ın Cardiff City'yle görüştüğü yönündeki haberler hakkında, genç futbolcu için İngiliz kulübünden resmi veya menajerler aracılığıyla teklif gelmediğini, Ozan Kabak'ın Premier Lig'e gideceği yönündeki iddiaların doğru olmadığını belirtti.

OZAN KABAK'IN İSMİ UEFA'DA! (İZLENMESİ GEREKEN FUTBOLCULAR)

UEFA,2019 yılında izlenmesi gereken 50 kişilik genç yıldız adayları listesini yayınladı. Listede Portekiz'in Sporting Lizbon takımından bu sezon Alanyaspor'a kiralanan Merih Demiral ve Galatasaray ile sözleşme krizi yaşayan adı sık sık Roma ve İnter Kulüp'leri ile anılan Ozan Kabak da yer aldı. UEFA, Ozan Kabak'ın Şampiyonlar Ligi'nde sergilediği başarılı futboluna dikkat çekerken, Merih Demiral hakkında da, "Geçtiğimiz Kasım ayında büyük bir çıkış yaptı." ifadeleri kullanıldı.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri