Galatasaray'dan Nakoulma transferi süprizi

Galatasaray transfer döneminin kapanmasına saatler kala hareketli dakikalar yaşayacak. Sarı kırmızılı yönetim Fransa'nın Nantes takımında forma giyen Prejuce Nakoulma için girişimlere başladı.

FutbolArena - Galatasaray Transferin kapanmasına saatler kala hareketli dakikalar yaşıyor. Flaş Arda Turan transferi ile gündemi sarsan Galatasaray yönetimi Fransa'dan bir uçak daha kaldırıyor. Galatasaray, Türkiye'de bir dönem forma giyen Prejuce Nakoulma transferi için harekete geçti.


Galatasaray'dan son dakika Prejuce Nakoulma transferi süprizi


Galatasaray yönetimi transferin son gününde yoğun bir gün geçirecek. Sarı kırmızılılar bir yandan Arda Turan transferi için yoğun çaba sarfederken diğer yandan Prejuce Nakoulma transferi için girişimlere başladığı iddia edildi.

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre, 30 yaşındaki sol kanat oyuncunun da Cimbom'a gelmeye sıcak baktığı öğrenildi. Sarı- Kırmızılılar'da Sportif Direktör Cenk Ergün'ün transferi bitirmek için yoğun mesai harcadığı bildirildi. Prejuce Nakoulma daha önce ülkemizde Kayserispor ve Mersin İdmanyurdu formaları giydi. 30 yaşındaki oyuncu Kayserispor'dan ayrıldıktan sonra Nantes ile sözleşme imzalamıştı.

Prejuce Nakoulma kimdir?


29 yaşındaki Prejuce Nakoulma, futbol kariyerine Polonya'da başladı. Bugüne kadar Stalowa Wola, Hetman Zamosc, Gornik Leczna, Widzew Lodz, Zabrze, Mersin İdmanyurdu ve Kayserispor formaları giyen Prejuce Nakoulma, geçtiğimiz sezon Fransa Ligi'nde Nantes forması ile çıktığı24 karşılaşmada 8 gol, 1 asistlik performans üreterek takımına katkıda bulundu. Prejuce Nakoulma'nın Fransız ekibi Nantes ile 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Sarı kırmızılı takımla ilgili diğer gelişmeler için Galatasaray Haberleri özel sayfamızı takip edebilirsiniz

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri