Galatasaray'dan imalı video paylaşımı: "Zorlu Center" detayı

Galatasaray kulübü resmi twitter hesabından yayınlanan videoda Zorlu Center önünde dalgalanan Galatasaray bayrağı dikkat çekti. 

FutbolArena - Galatasaray kulübü sezonun ikinci yarısı öncesi imalı bir paylaşım yaptı. Süper Lig'in ikinci yarısında Türk Telekom Stadı'nda Denizlispor'u ağırlayacak olan sarı kırmızılılar, "Başlıyoruz" başlığı altında ikinci yarı öncesi bir video yayınladı.

Galatasaray'ın sezonun ikinci yarı öncesinde yayınladığı videonun 23. saniyesinde Zorlu Center önünde dalgalanan Galatasaray bayrağı dikkat çekti ve sosyal medyada uzun süre konuşuldu. Hedef 23. şampiyonluk parolasıyla sezonun ikinci yarısına start verdiklerini vurgulayan Galatasaray resmi twitter hesabından paylaşılan video bu anlamda dikkat çekti.

Galatasaray - Denizlispor maçı muhtemel ilk 11'ler


Galatasaray muhtemel 11'i: Muslera, Martin Linnes, Ryan Donk, Marcao, Marcelo Saracchi, Lemina, Michael Seri, Emre Akbaba (Taylan), Feghouli, Ömer Bayram, Radamel Falcao

Denizlispor muhtemel 11'i: Stachowiak, Zeki Yavru, Mustafa Yumlu, Oğuz Yılmaz, Tiago Lopes, Murawski, Sackey, Olcay Şahan, Hadi Sacko, Aissati, Rodalleg

Galatasaray ile Denizlispor arasındaki müsabaka 19 Ocak Pazar günü saat 16:00'da başlayacak. Müsabakayı beIN Sports naklen ve canlı olarak yayınlayacak.

Galatasaray Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri