Galatasaray'dan Fenerbahçe derbisine özel prim

Galatasaray yönetimi, Fenerbhaçe ile oynanacak derbi için özel prim uygulamasını gündeme aldı.

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe ile Kadıköy'de karşılaşacak olan Galatasaray'da yönetim de bu rkitik maç öncesi harekete geçti. Hafta sonunda oynanacak zorlu maç öncesi toplantı yapacak olan sarı kırmızılı idareciler prim uygulamasını gündeme alacak. Şampiyonluk yolunda hayati önem taşıyan mücadelede futbolculara özel prim verilmesi gündemde.

Galatasaray Haberleri: Galatasaray, Fenerbahçe derbisi için takıma prim verecek mi?


Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Yönetim şampiyonluk yolunda çok kritik öneme sahip olan Fenerbahçe maçı için özel prim vermeyi de gündemine aldı. Bugünkü yönetim toplantısında gündem başlıkları arasında yer alan prim kabul edilirse, rakamı da Fatih Terim'in belirlemesi talep edilecek.

SON ANTRENMAN TT STADI'NDA MI OLACAK?

Galatasaray yönetiminin özel prim uygulamasının yanında son antrenmanın Türk Telekom Stadı'nda yapılması konusunda da görüşeceği belirtildi. Fatih Terim'in de bu duruma sıcak baktığı ifade edildi.

Fenerbahçe - Galatasaray derbisi ne zaman, saat kaçta?


Fenerbahçe ile Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasındaki dev derbide kozlarını paylaşacak. Kadıköy'deki uzun süreli yenilmezliğini korumak isteyen Fenerbahçe, kötü gidişatta taraftarlarını memnun etmeyi hedefliyor. Galatasaray ise Kadıköy serisini bozarak şampiyonluktaki iddiasını arttırmayı amaçlıyor. Fenerbahçe - Galatasaray derbisi 14 Nisan 2019 Pazar akşamı saat 19:00'da başlayacak. Dev derbi beIN Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri