Galatasaray taraftarı, TT Stadı'nın üzerine çıktı

FutbolArena - Galatasaray’ın Fenerbahçe ile oynayacağı derbide Türk Telekom Stadı kapasitesinin üstünde seyirci ağırladı.

1
Galatasaray- Fenerbahçe derbisinde seyirci rekoru kırıldı. 52 bin kişilik Galatasaray stadında Fenerbahçe derbisini 62 bin kişinin izleyeceği ortaya çıktı.
2
Localar ile birlikte biletsiz 10 bin seyircinin stada girdiği öğrenildi. Bu Türk Telekom Stadı’nın en kalabalık günü olacak ve Türk Telekom Stadı bu maçta seyirci rekorunu kıracak. 
3
Spor Toto Süper Lig 9. haftasında oynanacak olan Galatasaray - Fenerbahçe derbisi öncesinde Türk Telekom stadında ilginç bir an yaşandı.
4
Fenerbahçe taraftarlarının yer aldığı tribüne ses sistemi döşendi. Bu sebeple sarı laciverli taraftarlar maç öncesinde tribündeki yerlerini aldıktan itibaren Galatasaray marşı dinlediler. 
5
Tudor baskı kurmak için bu 11’i düşünürken savunmanın en gerisinde, hızına güvendiği Denayer’i süpürücü olarak oynatacak. 
6
Galatasaray derbide önde basıp, agresif oynayacak ve savunma arkasına atılan toplarda da kontra atak yememek için, Denayer süpürücü görevi üstlenecek. 

Futbolarena anasayfasından devam...