Galatasaray'dan Erzurumspor'a tavır! İşte gerekçesi

Galatasaray'da, Erzurumspor'un maç saatiyle ilgili verdiği beyanattan dolayı kulübün yemek davetine Mustafa Cengiz ve yönetim kurulundan olumsuz yanıt geldi. 

FutbolArena Özel - Spor Toto Süper Lig 24. haftasında Galatasaray, deplasmanda BB Erzurumspor ile 1-1 berabere kalırken, sarı kırmızılı yönetim maç saati konusundaki açıklamaları nedeniyle Erzurumspor'a tavır aldı.


Erzurumspor 1-1 Galatasaray maç haberleri


Galatasaray'dan Erzurumspor'a maç saatine karşı beyanatı nedeniyle tavır aldı. Ev sahibi ekibin Pazar günü karşılaşma öncesinde Galatasaray yönetimine yemek davetinde bulunurken Başkan Mustafa Cengiz ile sarı kırmızılı yönetimden olumsuz yanıt aldı. Bunun asıl nedenine ise FutbolArena ulaştı.

FATİH TERİM MAÇ SAATİ HAKKINDAKİ KONUŞMALARA TEPKİ GÖSTERDİ

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ve yöneticilerin, hafta içinde karşılaşmanın saatinin 13:30 ya da 16:00 olması yönündeki taleplerine Erzurumspor Sportif Direktörü Zafer Demir'in aleyhte ve son derece sivri açıklamalarda bulunması nedeniyle bu davete katılmayarak tavır aldığı belirtildi. Ayrıca Erzurum deplasmanı sonrasında birçok Galatasaray taraftarının zorlu şartlarda gece dönmeye mecbur bırakıldığını belirten yöneticiler , Erzurumspor Sportif Direktörü Zafer Demir'in yaptığı açıklamalar nedeniyle bu tavrı aldı!

NELER OLMUŞTU?

Hatırlanacağı üzereErzurumspor Basın Sözcüsü Ahmet Dal, AsistAnaliz Radyo'ya “Tüm futbolseverlerle paylaşmak istiyorum. ‘4 Büyükler'in izlenmesini istediği maçlar hep akşam saatlerinde oynanır. İnsanlar ona göre programlarını yaparlar. Stattan olamayanlar evinden izler. TFF'nin ve yayıncı kuruluşun fikstür planlamasıyla oynadığı maçların saatleri belirlenir. Ankaragücü deplasmanının saatini 19.00 olarak bilerek çıktık. Çarşamba günü şöyle bir şey duydum: Ne kulüp başkanımıza ne kulübümüze yayıncı kuruluştan, Federasyon'dan ya da Galatasaray'dan resmi bir talep gelmedi maçın saatinin değiştirilmesiyle ilgili olarak. Kulübe resmi bir evrak, resmi bir belge gelmedi." açıklamasını yaparken, yine yerel medyanın haberine göre maçın erken erken saatte oynanma teklifine kulübün olumsuz yanıt verdiği belirtilmişti.

Sarı kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri