Galatasaray'dan erteleme sonrası ilk açıklama

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, liglerin ertelenme kararının ardından konuştu ve son derece doğru bir karar olduğunu söyledi. 

FutbolArena - Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, liglerin erteleme kararının ardından açıklamada bulundu.

Anadolu Ajansı'na konuşan Mustafa Cengiz, ""Devletimiz, 12 Mart 19:00'dan itibaren tüm alanlarda olduğu gibi, sporda da halk sağlığını düşünerek müdahalelerde bulunmuştur. Devletimizin aldığı ve alacağı tüm kararlara uyan Galatasaray Spor Kulübü olarak biz, sporcu, teknik ekip, medya mensupları, yöneticiler ve görevlilerin sağlığını gözeterek, maçların ertelenmesi önerimizi de devletimize, ilgili federasyonlara, kurullara sunduk. Bu karar için öncelikle Gençik ve Spor Bakanlığına, bütün ilgili federasyon ve kurullara, Kulüpler Birliği Vakfına teşekkür ediyoruz. Bu karar Türk sporu adına çok doğru ve haklı bir karardır." ifadelerini kullandı.

Mustafa Cengiz, Abdurrahim Albayrak'ın sağlık durumuyla alakalı, ""Abdurrahim bey zaten rahatsızdı. Tahliller yapılıyor. Kendisi karantinada değil, gözetim altında. Yanlış şeyler yazılıyor. Abdurrahim bey, her türlü badireyi atlatacak moral ve fizikte bir insan." dedi.

Galatasaray Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri