Galatasaray'dan devre arasında Xherdan Shaqiri atağı

Galatasaray, golcü transferi konusunda çalışmalara başlarken İtalya'dan İsviçreli oyuncu Xherdan Shaqiri ile ilgili çarpıcı bir iddia geldi.

FutbolArena Dış Haberler - Galatasaray'da golcü transferi konusunda devre arasında gündeme gelecek. Sarı-Kırmızılı takım hakkında bu noktada İtalya'dan çarpıcı bir iddia geldi. Golcü bir kanat oyuncusu olan Xherdan Shaqiri ile Galatasaray'ın ilgilendiği ifade ediliyor.

Galatasaray, Xherdan Shaqiri'yi transfer edecek mi? (10 Kasım Cumartesi)


Daha önce sık sık Galatasaray'ın gündemine gelen ve bu sezon Liverpool'dan Jürgen Klopp'tan forma şansı bulmakta çok zorlanan İsviçreli yıldız için Sarı-Kırmızılı takımın yeniden nabız yokladığı ifade edildi.

Tuttomercatoweb'te yer alan habere göre, Galatasaray, ocak ayında Liverpool'dan Shaqiri'yi kiralamak için harekete geçecek. Liverpool'da yedek kalan oyuncunun Jürgen Klopp'un ikinci yarı planlarında yer almadığı ve başarılı oyuncunun ritim bulması açısından bir başka takıma kiralanabileceği konuşuluyor.

Xherdan Shaqiri bu sezon 7'si Premier Lig olmak üzere 10 maçta forma giydi ve 1 gol atarken 2 asist yaptı.

Xherdan Shaqiri kimdir? Xherdan Shaqiri kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı


1991 doğumlu İsviçreli oyuncu Xherdan Shaqiri, sağ kanatta forma giyiyor. Basel'in altyapısından yetişen Shaqiri 2012 yılında Bayern Münih'e transfer olurken başarılı futbolcu burada geçirdiği 3 sezon sonrasında İnter'in yolunu tuttu. Yarım sezon İtalya'da kalan Xherdan Shaqiri, 2015 yılında Stoke City'e transfer olur. Burada 3. sezonunu geride bırakan Xherdan Shaqiri, geçen sezon 38 maçta 8 gol atarken 7 de asist yaptı. Xherdan Shaqiri'nin 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri