Galatasaray'dan Deniz Türüç transferi operasyonu

Galatasaray yönetimi, Fenerbahçe karşısında başarılı bir performans sergileyen Kayserisporlu Deniz Türüç için yeniden transfer girişiminde bulunmaya hazırlanıyor.

FutbolArena - Galatasaray yönetimi devre arası transfer dönemi kapsamında Kayserispor forması altında Süper Lig'de göstermiş olduğu başarılı performans ile dikkatleri üzerine çeken Deniz Türüç ismini devre arasında kadrosuna katmak için girişimlere başlıyor.


Galatasaray'dan Deniz Türüç transferi planı


Galatasaray yönetimi, Kayserispor forması giyen Deniz Türüç ismi için yeniden girişimde bulunmaya hazırlanıyor. Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, sezon başında 6 milyon Euro bonservis bedeli istenen Deniz Türüç için yeniden girşime başlıyor.

Fenerbahçe ile oynanan mücadelede göstermiş olduğu performans nedeni ile teknik direktör Igor Tudor'un beğenisini kazanan Deniç Türüç için Galatasaray yönetimi, Kaysersipor yönetiminin kapısını çalacak.

SOL AYAKLI OYUNCU SAYISI ARTTIRMAYI HEDEFLİYOR

Takımda sol ayaklı oyuncu sayısını yükseltmek isteyen Igor Tudor, Deniz Türüç'ün hem 10 numara pozisyonunda forma giyebilmesi hemde kanatlarda oynayabilmesi nedeni ile kadroya zenginlik katacağı fiktrinde.


Kayserisporlu Deniz Türüç'ten FutbolArena'ya Beşiktaş ve Galatasaray açıklaması


FutbolArena Kayseri Muhabiri Abdulkadir Paslıoğlu'nun sorularını yanıtlayan Deniz Türüç, "Ben henüz hiçbir kulüple görüşmedim. Genç ve iyi bir futbolcu olduğunuzda sizinle ilgili haberler çıkması normal. Benim için gideceğim yere oynamam önemli. Bir tek hoca istemeyecek, başkanın da beni istemesi ve sevmesi lazım. Şu anda Fenerbahçe, Beşiktaş veya Galatasaray demem doğru olmaz. Hiçbir şey net değil." şeklinde konuştu.

"FUTBOLDA HER AN HER ŞEY OLABİLİR"

Transfer konusunda her an bir gelişme olabileceğini belirten genç oyuncu, "Futbolda hiçbir zaman 'ben başka gitmem' diye bir dünya yok. Futbolda ne zaman ne olacağı belli değil. Bugün burada oynuyorum ama belki yarın başka hoca gelecek ve oynayamayacağım. Transfer konusunda her şey olabilir. Ben bir Türk'üm ve bundan dolayı gururluyum. Burada kalma şansım daha fazla ama yine de hiçbir şey belli olmaz." dedi.

Sarı kırmızılı takımla ilgili diğer gelişmeler için Galatasaray Haberleri özel sayfamızı takip.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri