Fatih Terim'den Antalya kampı için flaş karar
FutbolArena - Galatasaray sezonun ikinci yarısının hazırlıklarına başlamak üzere Antalya’ya geldi.
1

Antalya’da sarı kırmızılı kafileyi taraftarlar büyük bir coşkuda karşılarken, çalışma ortamından ve aynı zamanda oyuncuların çalışma azminden son derece memnun olan Fatih Terim programda bir değişiklik yaptı.
2

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Antalya kampındaki ortamdan çok memnun olarak programda değişikliğe gitme kararı aldı.
3

Terim, Antalya’da 15 Ocak’ta bitmesi planlanan devre arası kampını 17 Ocak’a kadar uzatıp direk olan Buca ile oynanacak kupa maçına buradan geçme kararı aldı.
4 FATİH TERİM 2 GÜN ÖNCEDEN ANTALYA’YA GİTMİŞTİ

Öte yandan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in, Antalya’da sarı kırmızılı kafileyle birlikte yer almaması kafalarda soru işareti oluşturmuştu.
5

Başarılı teknik adam Galatasaray takımından 2 gün önce transfer çalışmaları, kamp-antrenman programları adına Antalya’ya geldi ve 2 gün öncesinden çalışmalara başladı.