Galatasaray'dan Bertolacci ve Gökhan Töre transferleri hamlesi

Gelecek sezon transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın Milan'ın yıldız futbolcusu Andrea Bertolacci ve Beşiktaşlı Gökhan Töre ile her konuda anlaşma sağladığı iddia edildi.

FutbolArena - Galatasaray yönetimi bir yandan ibra edilmeme krizi ile boğuşurken diğer yandan gelecek sezonun planlamasını sürdürüyor. Galatasaray yönetiminin Milan'da forma giyen Andrea Bertolacci ve Beşiktaşlı Gökhan Töre ile kadrosunu güçlendireceği öne sürüldü.


Galatasaray Haber: Son dakika Galatasaray transferleri


Galatasaray, Milan ile gelecek sezon sözleşmesi sona erecek olan İtalyan futbolcu Andrea Bertolacci'yi gündemine aldı. Fotomaç Gazetesi'nin haberine göre, Badou Ndiaye'nin kiralık olması, Selcuk İnan'ın da gelecek sezon sözleşmesi sona erecek olması nedeni ile sarı kırmızılı yönetim ön libero arayışına girdi.

SÖZLEŞMESİ SONA ERİYOR

Alternatif isimler arayışına giren Galatasaray'da gündeme Andrea Bertolacci ismi geldi. Gelecek sezon sözleşmesi sona erecek olan Andrea Bertolacci ile irtibata geçecek olan Galatasaray yönetimi yıldız oyuncuya teklifini sunacak.

DİĞER ADAY GÖKHAN GÖRE

Sarı kırmızılı takım için bir diğer iddia ise Gökhan Töre için geldi. Beşiktaş'ta kadro dışı kalan Gökhan Töre'nin Galatasaray ile her konuda prensip anlaşmasına vardığı öne sürüldü.


ÖZEL - Roma'nın, Galatasaray Kulübüne 8 milyon euro bonservis bedeli teklif ettiği dahi ortaya atıldı. Ancak Galatasaraylı yöneticiler Brezilyalı stoper için konuşulan bu iddialar ile alakalı "Marcao için şu ana kadar ne Roma Kulübünden ne de Atletico Madrid'den bir teklif gelmedi. Çıkan iddiaları bizde görüyoruz ancak Marcao'nun menajerinden de bu konuda herhangi bir bilgi gelmedi.

Kısaca oyuncumuza teklif yok. Kendisini Ocak ayında kadromuza kattık ve sergilediği performanstan da, karakterinden de son derece memnunuz" ifadesini kullandılar.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri