Galatasaray'dan ayrılan Sneijder için transfer itirafı

Galatasaray'ın yolları ayırdığı Wesley Sneijder için Nice kulübünün başkanından transfer itirafı geldi.

FutbolArena Dış Haberler - Galatasaray Transfer çalışmaları kapsamında Younes Belhanda ile anlaşıp, takımın yıldızı Wesley Sneijder ile yolları ayırmıştı. Sneijder'in yeni adresinin neresi olacağı merak edilirken Nice kulübünden bir açıklama geldi. Fransız kulübünün başkanı Kean Pierre Rivere, Sneijder ile ilgilendiklerini doğruladı.

Sneijder, Nice'e transfer olacak mı?


Fransız basınına açıklamalarda bulunan başkan Kean Pierre Rivere, Sneijder ile ilgilendiklerini doğruladı. Basında çıkan Nasri iddialarını yalanlayan başkan Kean Pierre Rivere, "Nasri haberleri nereden çıkıyor bilmiyorum. Kesinlikle gündemimizde değil. Sneijder ile ilgileniyoruz ve temaslarımız devam ediyor" dedi.

Wesley Sneijder'in Galatasaray performansı

Galatasaray'ın 7 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında İnter takımından transfer ettiği Wesley Sneijder, Galatasaray forması ile toplamda 171 karşılaşmada süre alırken 43 gol, 42 asistlik başarılı bir performans ortaya koydu.

Spor Toto Süper Lig'de geçen sezon 24 karşılaşmada süre alırken 3 gol, 13 asistlik performans sergileyerek Lig'de Asist krallığı koltuğunda ilk sırada yer aldı.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili son dakika gelişmelerine Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri