Galatasaray'da Younes Belhanda göz dolduruyor

Galatasaray'ın Faslı yıldızı Younes Belhanda, Gençlerbirliği karşısında ortaya koyduğu performansla alkış topladı. Belhanda performansıyla Sneijder'i aratmamaya da başladı.

FutbolArena - Galatasaray, Süper Lig'in 11. haftasında evinde Gençlerbirliği'ni 5-1 yenerken Younes Belhanda performansıyla göz doldurdu.

Bu sezon transfer olan Younes Belhanda ilk 7-8 haftalık dilimde tutuk bir performans sergilemiş gibi gözükse de saha içinde çok önemli işler gerçekleştirmişti.


Belhanda'nın Galatasaray'daki performansı


Fanatik'in haberine göre, Galatasaray ise Trabzon deplasmanında kaleye gidemeyince Faslı oyuncunun değeri anlaşıldı. Gençlerbirliği maçıyla tekrar formasına kavuşan yıldız futbolcu harika bir performans sergiledi. 2 asist yapan Belhanda, Osmanlıspor'dan Serdar ile birlikte en çok gol pası veren oyuncu konumunda.

Younes Belhanda'nın Gençlerbirliği performansı


Belhanda özellikle bu maçta sorumluluk alırken 81 kez ile Serdar Aziz'den sonra en çok topla buluşan futbolcu oldu. Buluştuğu topları isabetli kullanan Belhanda yaptığı 2 asistle yıldızlaştı.

Belhanda yaptığı 8 ortada 3 isabet sağlarken, tam 5 anahtar pas attı. 4 kez adam geçen Faslı yıldız 5 kez de faulle durduruldu.

Maçta sadece bir şut çeken Belhanda bir kez top kaptı ve 2 kez de pozisyon uzaklaştırdı.

Galatasaray ile ilgili tüm gelişmeleri Galatasaray Haberleri sayfamızdan takip edebilrisiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri