Galatasaray'da yönetim sözünde durdu, futbolculara ödeme yapıldı

Galatasaray yönetimi, Sarı-Kırmızılı futbolculara 3 milyon Euro'luk ödeme yaparken bu durumun perde arkası da ortaya çıktı.

FutbolArena Özel - Galatasaraylı futbolculara ödeme dopingi yapıldı. Bursaspor karşılaşma öncesinde Galatasaray takımına toplam 6 milyon euroluk ödeme yapılacağını duyuran yönetimin planlarını Stoke City bozdu.

Galatasaraylı futbolculara alacakları ödendi mi?


Pazartesi günü Galatasaray Kulübüne, Ndiaye'nin transferinin 2.taksiti olan 6 milyon euroyu yatırması gereken Stoke City bu parayı geciktirdi. Stoke City Kulübünden beklenen 6 milyon euroluk ödeme gelmeyince Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ve Sportif AŞ Yönetim Kurulu Abdurrahim Albayrak, Galatasaray takımı ve Fatih Terim'e verdiği sözü tutmak adına harekete geçti.

Galatasaray yönetimi, Sarı-Kırmızılı oyuncularına sözünü tutmak adına kasa kolaylığı ile kaynak sağladı. Galatasaray takımına alacaklarının 3 milyon Euro'luk kısmı da Akhisarspor maçı öncesinde ödendi. Galatasaray takımının alacaklarının kalan kısmı ise Stoke City Kulübünden 6 milyon euroluk taksitin gelmesi ile hemen ödenecek.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri