Galatasaray'da Wesley Sneijder'in geleceği belli oluyor

Galatasaray'da Hollandalı yıldız Wesley Sneijder'in geleceği önümüzdeki hafta yapılacak toplantıda netlik kazanacak.

FutbolArena Özel - Galatasaray'ın Belhanda'yı transfer etmesi üzerine Wesley Sneijder'ın ayrılığı artık yüksek sesle konuşulurken menajer Guido Albers de yönetime 26 Haziran'a kalmadan daha erken bir tarihte İstanbul'a gelme kararı aldı.


Galatasaray'da Wesley Sneijer takımdan ayrılıyor mu?


Sneijder'ın kampa katılacağı 26 Haziran'dan önce Hollandalının geleceğini tayin etmek adına Guido Albers bu kararı aldı. Welsye Sneijder için Amerika MLS Kulüpleri ile temas halinde olan ve New York City FC ile transfer görüşmesi gerçekleştiren Guido Albers. En geç Cuma günü, 22 ya da 23 Haziran tarihinde İstanbul'a geleceğini bildirdi.

Şimdi önümüzdeki hafta Albers, başkan Özbek ve Sportif Direktör Cenk Ergün ile görüşüp önemli bir karara imza atacaklar.

Sarı kırmızılı takımla ilgili diğer gelişmeler için Galatasaray Haberleri özel sayfamızı takip edebilirsiniz.

Wesley Sneijder'in Galatasaray performansı, Wesley Sneijder transfermarkt


Galatasaray'ın 7 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında İnter takımından transfer ettiği Wesley Sneijder, Galatasaray forması ile toplamda 171 karşılaşmada süre alırken 43 gol, 42 asistlik başarılı bir performans ortaya koydu. Wesley Sneijder, transfermarkt verilerine göre, bu sezon Spor Toto Süper Lig'de 24 karşılaşmada süre alırken 3 gol, 13 asistlik performans sergileyerek Lig'de Asist krallığı koltuğunda ilk sırada yer aldı.
​​​

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri