Galatasaray'da Wahbi Khazri gerçeği

Galatasaray'ın transfer çalışmaları kapsamında Wahbi Khazri ile ilgilendiği ortaya çıktı.

FutbolArena Dış Haberler - GS Transfer çalışmaları kapsamında ilgilendiği futbolcularla görüşmelerini devam ettirirken yeni bir iddia ortaya atıldı. Sarı kırmızılıların sağ kanat için Sunderland forması giyen Wahbi Khazri'yi düşündüğü ortaya çıktı.

Galatasaray, Wahbi Khazri'yi transfer edecek mi?


Galatasaray'ın transferde orta sahanın sağına takviye çalışmaları devam ederken gündemdeki 1 numaralı isim Sofiane Feghouli. Sarı kırmızılıların büyük oranda anlaşma sağladığı Feghouli'den önce Wahbi Khazri ile ilgilendiği ortaya çıktı. İngiliz basınında yer alan haberlere göre Galatasaray, Wahbi Khazri için girişimlerde bulundu ancak sonradan rota Feghouli'ye döndü. Sarı kırmızılıların, Feghouli transferi nedeniyle Wahbi Khazri'yi ikinci planda tuttuğu belirtildi.

Sarı kırmızılılarla ilgili son gelişmeleri Galatasaray Haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Wahbi Khazri kimidir? Wahbi Khazri kariyeri


Profesyonel kariyeri boyunca 6 sezon Bastia formasını giyen, sonrasında 2 milyon Euro bonservis ücreti karşılığı Bordeaux'nun yolunu tutan Khazri, son iki sezonunu ise 11.8 milyon Euro bonservis karşılığında transfer olduğu Sunderland'de geçirdi. 26 yaşındaki orta saha ile Haziran 2020'ye kadar sözleşme imzalayan İngiliz ekibi, oyuncuya iki sezonda 37 kez forma teslim ederken, 22 maçta ilk 11'de görev verdi. Uzaktan şutları ve kanat ortaları ile dikkat çeken oyuncunun, zayıf yönü olarak da pas performansı gösteriliyor. Tunus ve Fransız vatandaşlığı bulunan futbolcu orta sahanın merkezinde ve sağ kanatta da görev yaparken, asıl mevkisi olarak ise sol kanatta görev yapabiliyor.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri