Galatasaray'da Tudor'dan yönetime transfer uyarısı
Galatasaray'da sezon açılışına 1 hafta kaldı, Igor Tudor transfer uyarısında: "En az üçünü İstanbul'da görmek istiyorum" dedi.
FutbolArena Özel - Galatasaray'da transfer çalışmaları hızlandırıldı. Teknik direktör Igor Tudor, kulüp başkanı Dursun Özbek ve sportif direktör Cenk Ergün'ü uyardı.
Galatasaray transfer yapacak mı?
Sarı kırmızılı takıma en az 7 takviye isteyen Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, transfer çalışmalarının hız kazanmasını istedi.
19 Haziran'da Florya Metin Oktay Tesisleri'nde sezonu açacak olan Galatasaray'da Tudor, 1 haftalık zamanlarının kaldığını ifade edip “ Acele etmeliyiz" uyarısını yaptı.
Uzun bir transfer listesi bulunan Tudor, Slovakya'da yapılacak kamp çalışmalarına mutlaka Gomis ile birlikte 2 transferin katılması gerektiğinin altını çizdi.
Galatasaray'da Alen Halilovic için istenen bonservis
Galatasaray'ın gündemine gelen Alen Halilovic için tam 7.5 milyon euro istendi ve Hırvat oyuncu gündem dışı kaldı. Forvet arkası ve kanatlarda forma giyen 21 yaşındaki futbolcu için Tudor'un isteği üzerine girişimde bulunan Galatasaray, hiç ummadığı bir taleple karşılaştı.
Hamburg Kulübü, Alen Halilovic için 7.5 milyon euro bonservis bedeli talep etti. Genç oyuncunun transferi Galatasaray'da gündem dışı kaldı.
Sarı kırmızılı takımla ilgili diğer gelişmeler için Galatasaray Haberleri özel sayfamızı takip edebilirsiniz.