Galatasaray'da Tudor'dan Hakan Balta kararı

Galatasaray teknik direktörü Igor Tudor, Hakan Balta'nın affedilmesi ve takıma geri dönmesi önerisini kabul etmedi.

FubolArena Özel - Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor, kadro dışı bırakılan ve kadroda düşünülmeyen tercübeli stoper Hakan Balta için yönetimden gelen öneriyi kabul etmedi. Galatasaray teknik direktörü Igor Tudor, Hakan Balta'nın affedilip takıma dönmesini istemiyor.


Galatasaray'da Hakan Balta affedilecek mi?


Transfer döneminin kapanması ile birlikte Galatasaray'dan Ocak ayınakadar 625 bin euro hak edişi olan Hakan Balta'nın affı yeniden gündeme geldi. A Takım ile yeniden idmanlara çıkması ve sol bek, stoper ve ön liberoda alternatif oyuncu olabileceği Igor Tudor'a iletildi. Ancak Igor Tudor, bu teklifi reddetti.

Hakan'ın aylardır takımla çalışmadığını, fizik-kondisyon ve temposunun artık Galatasaray seviyesine gelemeyeceğini belirten Tudor bu öneriyi geri çevirdi.

Hakan Balta'nın Galatasaray performansı


Uzun yıllardır Galatasaray forması giyen Hakan Balta transfermarkt verilerine göre , bu sezon sarı kırmızılı forma ile 23 karşılaşmada 2.024 dakika süre alırken rakip filelere 1 kez gol atabildi. Hakan Balta'nın Galatasaray kariyeri boyunca 332 maçta süre aldı. 13 gol 14 asistlik bir performans sergiledi.

Sarı kırmızılı takımla ilgili diğer gelişmeler için Galatasaray Haberleri özel sayfamızı takip edebilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri