Galatasaray'da Tudor'dan futbolculara izin yok!

Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor, Bursaspor maçı sonrası oyuncularına izin vermedi.

FutbolArena Özel - Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray deplasmanda Bursaspor ile karşılaştı. Karşılaşmada 1-0 geriye düşmesine rağmen maçı 2-1 kazanan sarı kırmızılılar, yenilgisiz liderliğini devam ettirdi. Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, galibiyete karşın sarı kırmızılı futbolculara bu kez izin vermedi.

"BENDEN İZİN ALACAĞINIZ OLSUN"

Cumartesi günü Karabükspor ile karşılaşacak olan Galatasaray'da Hırvat hoca, dün geceki maçın ardından oyuncularına takıldı ve "Bu hafta fazla mesai yapalım, benden izin alacağınız olsun" diyerek onları güldürdü.

Bugün saat 18:00'de Karabükspor maçı için ilk antrenmanını yapacak olan Galatasaray'da
Bursaspor maçında forma giyen futbolcular günü rejenerasyon antrenmanı ile geçirecek, süre alamayan Galatasaraylı oyuncular ise taktiksel çalışma yapacak.

Bursaspor 1-2 Galatasaray Tudor'un yorumları


Hırvat teknik adam maçın ardından yayıncı kuruluşa konuştu.

"DERS ALMAMIZ GEREKİYOR"

"Önemli bir galibiyet, güzel bir galibiyet. Bazen galibiyetlerde bile ders almanız gerekir. İlk 30 dakika istediğimiz Galatasaray sahada yoktu. Baskı altında gibiydik. Sonrasında maça döndük ve ikinci yarıda fantastik işler yaptık. Ancak bu galibiyetten dersler çıkarmamız gerekiyor."

"MAÇIN GENELİNDE HAK ETTİK"

"Diğer tarafta maçın genelini yorumlarsak hak eden bir Galatasaray vardı. Gol pozisyonları bulduk. Burada kazanmak çok çok önemli. Bursa deplasmanına geliyorsunuz. Rakip iyi organize olan, iyi savunan ve kontraya çıkan bir takım. Takımımı tebrik ediyorum. Önümüzde Karabükspor maçı var ve o müsabakayı da kazanarak milli maç arasına girmek istiyoruz."

"FEGHOULİ KARABÜKSPOR MAÇINDA 11'DE BAŞLAYABİLİR"

"Feghouli zaten bu tip goller atıyor. Çok üst düzey bir oyuncu. Ancak kimse unutmasın ki, sakatlıktan çıktı. Henüz tam seviyede değil ama Karabükspor maçında 11'de başlayabilir."

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri