Galatasaray'da Tudor'a Rüştü Reçber'den destek: "Beğenen ve savunan biri olarak..."

Galatasaray'da teknik direktör Tudor'un geleceği ve takım üzerindeki etkisi hakkında beIN Sports Rüştü Reçber yorumlarda bulundu. 

FutbolArena - Galatasaray, Süper Lig 16. haftasında deplasmanda Yeni Malatyaspor'a 2-1 mağlup oldu. Maçın ardından beIN Sports yorumcusu Rüştü Reçber, Tudor'un geleceği hakkında görüşlerini bildirdi.


Galatasaray'da Tudor kovuldu mu?


Galatasaray'ın Yeni Malatyaspor deplasmanında aldığı 2-1'lik mağlubiyetin ardından Tudor'un takımdaki geleceği konusunda beIN Sports yorumcusu Rüştü Reçber yorumlarda bulundu.

"HEP TUDOR'U BEĞENEN VE SAVUNAN BİRİ OLARAK KONUŞMAKTA FAYDA VAR"

Hep Tudor'u beğenen ve savunan biri olarak konuşmakta fayda var. İyiken savunuyorsak, yanlışlarını da söylemek boynumuzun borcu. Galatasaray'ın tek planı var. Hiçbir deplasmanda oyununu rakibe kabul ettiremiyor Galatasaray. Hiçbirini yapamıyor Galatasaray. Deplasmanda da böyle skorlarla karşı karşıya kalıyor. Üst üste alınan deplasman yenilgilerine baktığınız zaman ortada Galatasaray'ın çok etkili olduğunu göremezsiniz. Bu maç da dahil. O zaman B planınız olacak.

"DENAYER GALATASARAY'IN FUTBOLCUSU DEĞİL"

Tudor gibi İtalyan mentalitesiyle yetişmiş teknik adamın, çalıştırdığı takımın bu kadar kafa golü yemesi garip. Mesela Denayer. Galatasaray'ın futbolcusu değil.

"BEN TUDOR'LA DEVAM EDERİM"

Galatasaray ligin ilk yarısını lider bitirirse siz olsanız Tudor'la devam eder misiniz sorusuna yanıt veren Rüştü Reçber, "Ben ederim" dedi. Reçber, "Çünkü bu noktaya getiren Tudor'dur. Tabi Tudor da yaptığı yanlışları görmek zorunda. Tek planla gidemez. Şenol hocaya bakıyorsunuz. Bugün farklı bir şekilde Oğuzhan, Tolgay ve Cenk'in olmadığı takım çıkardı. Radikal bir karar aldı belki. Çıktı dedi ki, bu takımın patronu benim ve bazı düşüncelerim var dedi." diye konuştu.

"TUDOR'UN KAFASINDA HEP AYNI ŞABLON VAR"

Tudor'da böyle bir şey yok. Kafasında bir şablon var ve hep o şablona doğru gidiyor. Ancak ben devam ederim Tudor'la. Şunu da düşünelim. Her hafta gönderilen bir teknik direktör. Yani Tudor'un da bu şartlarda ne kadar faydalı olacağını konuşmak soru işareti.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri