Galatasaray'da transfer operasyonu zora girdi

Galatasaray'da Şampiyonlar Ligi'nde sergilenen kötü performans, ocak ayındaki transfer operasyonunu da sekteye uğratabilir.

FutbolArena - Galatasaray'ın başta Real Madrid karşısında aldığı farklı yenilgi olmak üzere Şampiyonlar Ligi'ndeki performansı ‘ara transferdeki operasyonu' ateşe attı. Fatih Terim, geçen yıl ocak ayındaki kalıcı ve büyük değişimi hem Garry Rodrigues hem de Ozan Kabak'ı satarak, önemli gelir elde ederek gerçekleştirmişti. Rodrigues'in 10 milyon dolar, Ozan'ın ise 11 milyon euroluk transfere imza atmalarının sebebi ise Şampiyonlar Ligi faktörü olmuştu.

Galatasaray Haberleri 8 Kasım 2019


İki oyuncu da Galatasaray forması ile Devler Ligi'ndeki performansları ile vitrine çıkarken Galatasaray'ın da kadro değişimine imza atmasını sağlamıştı.Ancak bu kez Teknik Direktör Fatih Terim'in, Beşiktaş derbisi sonrasında ocak ayını kast ederek ifade ettiği operasyon Real Madrid maçı ile çok daha zorlaştı.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki kötü oyununun etkisi, bireysel olarak da futbolcuların sınıfta kalması ile sarı kırmızılı oyunculara talip çıkmadı! UEFA'nın FFP kriteri nedeniyle takviye yapmak adına gelir elde etmesi gereken Galatasaray'ın en büyük beklentisi ve hedefi Luyindama'dan iyi bir bonservis geliri elde etmekti. Luyindama'nın 10-12 milyon euroluk satışı halinde ara transferde kadro değişimi yapmayı planlayan Galatasaray'ın bu planı zora girdi.

Şampiyonlar Ligi'nde scoutların takip ettiği Luyindama ve Marcao ile birlikte Feghouli ile Belhanda gibi isimler de vitrine çıkamadı. Madrid mağlubiyeti Ocak ayındaki operasyonu da zorlaştırdı.

Son dakika Galatasaray Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri