Galatasaray'da transfer bombası! Ersin Düzen'den canlı yayında...

Galatasaray'da transfer çalışmalarıyla ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Orta saha ve sol bek transferlerinde başkan Dursun Özbek'ten TRT Spor'a önemli açıklamalar geldi. 

FutbolArena - Galatasaray transferde hız kesmiyor! Gomis ve Younes Belhanda'nın ardından Maicon'u da renklerine bağlayan sarı kırmızılılar transferde durmayacak! Başkan Dursun Özbek, Gomis'in imza töreninde "Transferler devam edecek." açıklamalasının ardından TRT Spor'a konuşarak sarı kırmızılı taraftarları heyecanlandıran sözler söyledi.


Galatasaray kaç transfer yapacak?


Galatasaray'da Gomis ve Belhanda transferlerinin ardından Maicon'un da takıma katılmasıyla birlikte gözler orta saha, sol bek ve sağ bek arayışlarına çevrildi. Galatasaray Kulüp Başkanı Dursun Özbek transfer çalışmalarıyla ilgili olarak TRT Spor'a konuştu. Dursun Özbek'in açıklamalarını "Transfer Günlüğü" programında Ersin Düzen aktardı.

"4 YABANCI TRANSFER DAHA GELİYOR"

"Dursun Özbek ile görüştüm. Bu transferlerle yetinmiyor. Yeni bir kadro kurulacak. En az 3, en fazla 4 tane yabancı transfer gerçekleşecek. 2 yabancı orta saha, 1 sol bek, 1 sağ bek Galatasaray'ın hedefinde. 4 futbolcu daha kadroda olması istenen isimler."

Ersin Düzen bu isimlerle ilgili olarak Dursun Özbek'e, "William Vainqueur, Asamoah, Lemina ve Corchia'yı sorduğunu ve sayın Özbek'in doğruladığını ifade etti."

DURSUN ÖZBEK: "TARAFTARLARIMIZ TRANSFERLERİ SEVECEK"

"Epey oyuncumuz ayrıldı. Dolayısıyla baya eksilme oldu. Sezon boyunca aksayan taraftarlarımızı tespit ettik. Dolayısıyla bu sezona eksiklerimizi gidererek hazırlandık. Bunların yerine daha güçlü ve daha iyi bir takım oluşturabilmek açısından epey bir transfer çalışmasını yürütüyoruz. Taraftarlarımız şundan emin olsun, yapacağımız onları sevindirecek."

Galatasaray, William Vainqueur'ı transfer edecek mi?


Geçtiğimiz sezon Marsilya Kulübünde kiralık olarak forma giyen futbolcu da Galatasaray'ın orta sahadaki alternatifleri arasına girdi. Menajer Ahmet Bulut'un önerdiği Vainqueur'un Galatasaray'a gelmeye sıcak baktığı ve ilk temasların olumlu geçtiği belirtildi. Oyuncunun bonservisiyle ilgili görüşmelerin de yapılacağı öğrenildi.

Ancak Galatasaraylı idareciler 28 yaşındaki futbolcunun orta sahadaki alternatifler arasında 3. sırada olduğunu belirtti. Galatasaray'ın şu anda orta saha için kadrosuna katmak istediği öncelikli oyuncular yani çok istediği ilk 2 oyuncu ise Gianelli Imbula ve Juventus'ta forma giyen Lemina var.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili son dakika gelişmelerine Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri