Galatasaray ve Beşiktaş, Napoli'li oyuncunun peşinde

FutbolArena - Galatasaray ve Beşiktaş arasında transfer savaşı yaşanıyor. 

1
Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray ve Beşiktaş, Ocak ayı transfer döneminde kadrolarını güçlendirmek için çalışmalarını sürdürürken, transferde karşı karşıya geldiler.

2
Her 2 takımında gündeminde kanat oyuncusu transferi bulunuyor.

3
Gündeme Napoli’de forma giyen Giaccherini’nin ismi geldi.


4
İtalyan basınında Tuttomercato’nun haberine göre, Napoli’de bu sezon fazla forma şansı bulamayan ve bu sebeple ayrılmak isteyen Giaccherini kendisine kulüp bakıyor.

5
Öte yandan 32 yaşındaki tercübeli futbolcu için Galatasaray ve Beşiktaş’ın devrede olduğu öne sürülürken, menajerinin ise gelen teklifler doğrultusunda hareket edeceği, oyuncunun da aynı zamanda Türkiye’ye sıcak baktığı kaydedildi. 

6
2016 yılında Sunderland’den Napoli’ye forma giyen Giaccherini sol açıkta forma giyerken, aynı zamanda orta saha ve sağ kanatta da görev alabiliyor.

7
Kulübüyle 2019’a kadar sözleşmesi bulunan 32 yaşındaki futbolcu bu sezon Serie A’da 4 maçta forma giydi ve 1 asist yaptı. 

Futbolarena anasayfasından devam...