Galatasaray'da Sneijder'in Rusya ve ABD planı

Galatasaray'da Hırvat teknik direktör Igor Tudor'un Sneijder'i istememesi üzerine Hollandalı yıldız kulüp arayışlarına başladı.

FutbolArena - Galatasaray yönetiminin yolları ayırmayı planladığı Wesley Sneijder, sarı kırmızılı takımda kalmak istemesine rağmen olası bir ayrılıkta kendisine rota çizdi.


Galatasaray'dan Wesley Sneijder gönderilecek mi?


Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre, Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor'un "Artık sistem onun üzerine kurulmayacak" dediği Sneijder, ABD ve Rusya'dan gelen tekliflere sıcak bakmaya başladı.

Teknik direktör Igor Tudor'un "Artık sistem onun üzerine kurulmayacak" dediği Hollandalı yıldız çok ciddi bir şekilde ayrılığı düşünüyor. Menajeri Guido Albers aracılığıyla takımdaki son durumunu yönetimle görüşen Sneijder önümüzdeki hafta başında İstanbul'a gelecek ve Başkan Dursun Özbek ile görüşecek.

Tudor'la yıldızı bir türlü barışmayan yıldız futbolcunun kaderi bu görüşmede netlik kazanacak. Fakat Sneijder'in artık kulüpte istenmediğini düşündüğü ve bu nedenle kariyerinde yeni bir sayfa açmak istediği gelen bilgiler arasında.

Sarı kırmızılı takımla ilgili diğer gelişmeler için Galatasaray Haberleri özel sayfamızı takip edebilirsiniz.

Wesley Sneijder'in Galatasaray performansı, Wesley Sneijder transfermarkt


Galatasaray'ın 7 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında İnter takımından transfer ettiği Wesley Sneijder, Galatasaray forması ile toplamda 171 karşılaşmada süre alırken 43 gol, 42 asistlik başarılı bir performans ortaya koydu. Wesley Sneijder, transfermarkt verilerine göre, bu sezon Spor Toto Süper Lig'de 24 karşılaşmada süre alırken 3 gol, 13 asistlik performans sergileyerek Lig'de Asist krallığı koltuğunda ilk sırada yer aldı.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri