Galatasaray'da Sneijder depremi! UEFA kadrosunda yok

Galatasaraylı Wesley Sneijder, yeni sezonda UEFA'ya bildirilen kadroda yer almadı. Sneijder ile ilgili son gelişmeler. 

FutbolArena - GS Transfer gündeminde Sneijder depremi! Hollandalı yıldız futbolcu yeni sezonda takımın UEFA'ya bildirilen listesinde yer almadı. Galatasaray'da yaşanan bu gelişmenin ardından artık Sneijder ile yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.


Galatasaray'da Sneijder gidiyor mu?


Galatasaray'da Tudor'un planları dahilinde olmadığı iletilen Wesley Sneijder, yeni sezonda UEFA'ya bildirilen kadroda da yer almadı. Galatasaray yönetimiyle Sneijder arasında yapılan görüşmelerin ardından henüz net bir sonuç çıkmazken, bu gelişmenin ardından kamuoyunda Hollandalı yıldızın ayrılacağına kesin gözüyle bakıldı.

Galatasaray'da UEFA'ya bildirilen kadroya hangi futbolcular alınmadı?


Sarı Kırmızılı takımda UEFA'ya bildirilen kadroda Wesley Sneijder dahil edilmedi. Hollandalı yıldız dışında ayrıca De Jong ve Hakan Balta da ismi erilmeyen futbolcular oldu.

BİR SONRAKİ TURDA DAHİL EDİLEBİLİRLER!

Öte yandan UEFA kuralları gereği Galatasaray yönetimi Avrupa Ligi'nde bir sonraki turda UEFA'ya bildirilen kadroda yer almayan futbolcuları tekrar listeye ekleyebilir.


Galatasaray'da Sneijder transferinde son dakika haberleri


FutbolArena'nın edindiği bilgilere göre Galatasaray ile 1 yıl daha kontratı olan Wesley Sneijder'ın ayrılmak adına 2017-18 sezonunundaki parasını da talep ettiği ortaya çıktı. Hollandalı oyuncunun, sözleşmesinin feshedilmesi halinde kontrat şartlarının yerine getirilerek garanti ücretini talep etti.

Bu talep Galatasaray tarafından olumlu karşılanmadı. İki taraf arasında ayrılık adına pazarlıklar devam ediyor

Sarı Kırmızılı takımla ilgili son dakika gelişmelerine Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri