Galatasaray'da Serdar Aziz'in sakatlığı geçti mi?

Galatasaray'ın Antalyaspor ile oynadığı maçı yarıda bırakan Serdar Aziz'den teknik heyete iyi haber geldi. Serdar Aziz'in sakatlığı ne durumda? 

FutbolArena Özel - Galatasaray Sağlık Kurulu, Tudor'a, Serdar Aziz'in herhangi bir rahatsızlık ve sorununun olmadığını rapor etti.

A Milli Takım forması ile Ukrayna maçında aldığı darbe sonrasında burnu kırılan Serdar Aziz'in durumunun iyi olduğu belirtildi.


Galatasaray'da Serdar Aziz'in sakatlığı ne durumda?


Serdar Aziz'in bu sabah yapılacak antrenmana da çıkacağı belirtilirken Sağlık Kurulu, teknik heyete " Maske dahi takmasına gerek kalmadı. Serdar Aziz, Antalya'da nem ve sıcaktan ötürü nefes alamadığı için oyundan çıktı. Bir sorunu yok" bilgisini verdi.

Antalyaspor - Galatasaray maçında Serdar Aziz Eto'o kavgası


Spor Toto Süper Lig 4. haftasında Antalyaspor ile Galatasaray arasında oynanan maçın ilk dakikalarında Eto'o ile Serdar Aziz arasında gerginlik yaşandı. Antalyaspor atağında Eto'o ceza sahası içinde topla buluştu fakat pozisyondan sonuç alamadı. Bu esnada yerde kalan Kamerunlu futbolcu ayağa kalktıktan sonra Serdar Aziz'e doğru yürüdü ve ikili kafa kafaya geldi. Maçın hakeminin de araya girmesiyle birlikte kısa süre gerginlik son buldu.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri