Galatasaray'da Serdar Aziz seferberliği! Son dakika gelişmesi

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı Schalke 04 maçı hazırlıkları devam ederken Serdar Aziz konusunda resmen seferberlik ilan edildi.

FutbolArena - Sarı kırmızılılarda Bursaspor maçında kasığından sakatlanan Serdar Aziz'in Schalke karşılaşmasında sahada olması için yoğun bir mesai harcanmaya başladı.

Serdar Aziz, Schalke 04 maçına yetişecek mi?


Kasık adale grubunda orta derece zorlanma tespit edilen Serdar Aziz'in Schalke maçına yetiştirilmeye çalışıldığı öğrenildi.

Onyekuru, Fernando, Feghouli'nin sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyeceği maçta Terim, Serdar'ın karşılaşmaya yetiştirilmesini istiyor. Galatasaray'da hedef Yoğun bir tedavi programı uygulanan Serdar'ın Çarşamba günü sahaya çıkmasını sağlamak....

Galatasaray Haberleri: Fernando, Feghouli ve Serdar Aziz'in sakatlıkları ciddi mi?


Fernando, Galatasaray - Bursaspor maçının 41. dakikasında yaşadığı sakatlık sorununun ardından topu dışarı göndermiş ve kenara değişiklik işareti yapmıştı. Serdar Aziz ve Feghouli'nin ardından böylelikle 3. değişikliğini de zorunlu olarak kullanan Fatih Terim, Fernando'nun yerine Selçuk İnan'ı oyuna aldı.

Öte yandan Opta verilerine göre, "2014/15 sezonunun başından bu yana Süper Lig'de ilk kez bir takım bir maçın ilk yarısında üç oyuncu değişikliği yaptı."

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri