Galatasaray'da Semih Kaya Sparta Prag'a 'evet' dedi

Galatasaray'da Semih Kaya Sparta Prag yolunda. Semih Kaya'nın transferi ile ilgili gelişmeler ve detaylar haberimizde.

FutbolArena Özel - GS Transfer çalışmaları kapsamında savunma oyuncusu Semih Kaya'nın transferi için Sparta Prag ile görüşme halinde. Semih Kaya, Sparta Prag ile büyük ölçüde anlaştı.


Galatasaraylı Semih Kaya, Sparta Prag'a mı transfer oluyor?


Galatasaray'ın para kazanması halinde Çekya ekibinin teklifine sıcak bakan Semih Kaya, Sparta Prag ile büyük ölçüde anlaştı. Galatasaray Kulübüne para kazandırarak transfer olmak isteyen Semih, sarı kırmızılı takımda elde ettiği gelirin altına 'evet' dedi. Galatasaray'da 1.8 milyon euro garanti ücret alan Semih Kaya, Sparta Prag ile 1 milyon 300 bin euroya el sıkıştı.

Semih Kaya'nın, Galatasaray ve kariyeri açısından en doğru tercih olduğunu belirtip yıllık 500 bin euro daha az gelir elde edecek olsa da Prag'a gitme kararı aldı.


Galatasaray'da Semih Kaya kamptan ayrılıyor


Galatasaaray'da Semih Kaya yarın Slovakya kampından ayrılacak. Sparta Prag Kulübü ile anlaşan Semih Kaya yarın takım arkadaşlarına veda ederek İstanbul'un yolunu tutacak.

Sarı kırmızılı takımla ilgili diğer gelişmeler için Galatasaray Haberleri özel sayfamızı takip edebilirsiniz.

Sparta Prag teknik direktörü'nden Semih Kay açıklaması


Sparta Prag Teknik Direktörü Andrea Stramaccioni 3 gün önce Çek basınına konuşmuştu. Başarılıu çalıştırıcı Semih Kaya ile ilgili yaptığı açıklamada, "Kaliteli bir stoper istiyorum. Udinese'den Heurtaux'un transferinde henüz sonuç alamadık. Galatasaray'da forma giyen Semih Kaya da tam istediğim stilde bir isim. Umarım her şey istediğimiz gibi gelişir." ifadelerini kullandı.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri