Galatasaray'da Patrice Evra transferinde yeni iddia

Galatasaray'ın devre arasında sol bek takviyesi yapacağı konuşulurken adaylardan birinin Patrice Evra olduğu iddia edildi.

FutbolArena - Galatasaray'da yaklaşan transfer dönemi öncesi teknik direktör krizi ortaya çıkarken yönetim transfer çalışmalarına ara verse de Patrice Evra ile ilgili iddialar devam ediyor.

Iasmin Latovlevici ve Martin Linnes'in performansından memnun olmayan yönetim sol bek operasyonu için daha önce düğmeye basmıştı. Yurtdışından gelen kaynaklara göre Patrice Evra'nın Galatasaray'ın radarında olduğu iddia edilmişti.

Galatasaray'da Patrice Evra transferi olacak mı?


Bu iddialara bir yenisi daha eklendi Fotomaç'ın derlediği Telefoot'un haberine göre, Instagram hesabından yayınladığı gönderide, Ocak'ta sahalara döneceğini belirten Evra'nın hangi takıma imza atacağının merakla beklendiği, Galatasaray'ın ise adının sıkça anıldığı ve ciddi bir aday olduğu öne sürüldü.

Patrice Evra kimdir?


Kariyerinin büyük bir bölümünü Manchester United forması altında geçiren 36 yaşındaki yıldız sol bek oyuncusu daha sonra Juventus ondan sonra Marsilya'nın yolunu tutmuştu. Marsilya ile sözleşmesi bir taraftara tekme atması nedeni ile sonlandırılan Fransız yıldız, kariyeri boyunca 691 karşılaşmaya çıktı ve 17 gol, 50 asistlik performans sergiledi.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri