Galatasaray'da Onyekuru dışında öncelikli transfer

Galatasaray'da ocak ayında yapılacak transferle riçin çalışmalar hız kazandı.

FutbolArena - Süper Lig'de istediği sezon başlangıcını yapamayan ve Şampiyonlar Ligi'nden elenen, UEFA Avrupa Ligi şansı da azalan Galatasaray'da devre arası transfer dönemi hareketli geçecek. Sarı kırmızılılarda teknik direktör Fatih Terim'in öncelikli istediği transfer olan Henry Onyekuru ile birlikte bir de sol bek takviyesi için çalışmalar hız kazandı.

Galatasaray Transfer Haberleri 27 Kasım 2019


Galatasaray'da devre arası planları artık iyice şekillenmeye başladı. Ocak ayında kadroya imkanlar çerçevesinde takviyeler yapmaya hazırlanan Galatasaray'da listenin ilk sırasına 'sol bek' alındı.

Nagatomo'nun sezon sonunda kontratının bitecek olup performansının da yeterli görülmemesi bu kararda etkili oldu. Teknik Direktör Fatih Terim'in Ocak ayında mutlak olarak sol beke transfer yapılmasını istedi. Hem scout ekibi, hem de İdari Menajer Şükrü Hanedar sol bek transferi için çalışmalara başladı.

FATİH TERİM'DEN TRANSFER AÇIKLAMASI

Club Brugge maçı sonrası transfer çalışmaları hakkında konuşan Fatih Terim, "Bizim önemli bir handikabımız var. Sattığımız kadar almak. Ocak'ta imkan çıkarsa mutlu oluruz. Çıkmazsa da bir takım değişimler yaşayacağımızı zaten söylüyorum. Biz geçen sene de operasyonu Ocak'ta yaptık. Hem de radikal davrandık. Aldığımız oyuncular isim olarak değerli. İtirazımız yok. Bazen uyum süreci geç sürebiliyor." dedi.

Galatasaray Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri