Galatasaray'da Nagatomo ölümden döndü

Galatasaray'da Schalke maçında sakatlanan Nagatomo'nun ölümden döndüğü ifade edildi. 

FutbolArena - UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın sahasında Schalke ile oynadığı maçta sakatlanan Yuto Nagatomo'nun son durumu belli oldu. Göğsüne gelen top sonrası nefes almakta zorlanan Japon futbolcunun hastanede yapılan tetkikler sonrasında durumu netleşti.

Nagatomo ne kadar süre oynayamayacak? Nagatomo'nun sakatlığı ciddi mi?


Schalke ile oynanan maçta sakatlanan Nagatomo'nun ciddi bir tehlike atlattığı ortaya çıktı. Hastaneye kaldırılan futbolcunun ciğerinin söndüğü ve nefes almakta zorlandığı belirtildi. Nagatomo'nun hayati tehlike atlattığı ve 2-3 gün hastanede tutulacağı ifade edildi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve yardımcıları da Nagatomo'yu hastanede ziyaret edecek.

Nagatomo'nun sakatlığı ne kadar sürecek? Nagatomo sakatlık açıklaması 25 Ekim 2018


Galatasaray'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Schalke 04 maçı sırasında göğsüne gelen top sonrası, sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Yuto Nagatomo'nun saha kenarında yapılan ilk muayenesinde sağlık heyetimizin riskli bir durumu fark etmesinin ardından oyuncumuz, ileri tetkik ve tedavi amacıyla sponsor hastanemize sevk edilmiştir.Hastanede yapılan ilk değerlendirmede oyuncumuza aldığı darbeye bağlı olarak pnömotoraks (akciğer sönmesi) teşhisi konmuş olup, duruma müdahale edilerek oyuncumuzun akciğerine tüp uygulanmıştır.

Durumu iyi olan ve birkaç gün hastanede takipleri devam edecek oyuncumuzla ilgili ileri bir tedavi gerekip gerekmeyeceği yapılacak değerlendirme sonrası netleşecektir."

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri