Galatasaray'da Muslera'nın yediği gol sonrası Ayhan Akman çıldırdı

Galatasaray - Akhisarspor maçının ilk yarısında Olcan Adın'un golü sonrası Ayhan Akman kenarda adeta çıldırdı. 

FutbolArena - Galatasaray, Süper Lig 15. haftasında sahasında Akhisarspor ile karşılaştı. Sarı Kırmızılı takım ilk yarıyı 2-0 yenik durumda kapatırken özellikle 45. dakikada Olcan Adın'ın attığı golde Muslera'nın hatası büyük tepkiye neden oldu. Muslera'nın hatası sonrası yedek kulübesinde Ayhan Akman çılgına döndü.


Galatasaray 4-2 Akhisarspor Olcan Adın'ın golde Muslera'nın hatası


Süper Lig 15. haftasında Galatasaray'ın, Akhisarspor'u 4-2 mağlup ettiği maçta 45. dakikada Olcan Adın'ın golünde ileride yakalanan Muslera büyük bir hata yaptı. Muslera'nın yediği gol sırasında yedek kulübesinde adeta çılgına dönen Ayhan Akman elindeki defteri fırlattı. Bu esnada teknik direktör Tudor da yedikleri golün şokunu yaşadı.

Hafta arasında antrenmanda aldığı darbe sonucunda burnunda kırık oluşan Ayhan Akman başarılı bir operasyon geçirdi ve taburcu olduktan sonra tekrar takımının başında yer aldı.

Galatasaray'ın, Akhisarspor'u 4-2 mağlup ettiği maçta ilk yarıda yenilen gollerde çok sinirlenen Ayhan Akman ikinci yarıda takımının geri dönüşünün ardından peşe peşe gelen gollerle birlikte büyük sevinç yaşadı.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri