Galatasaray'da Maicon kariyer rekoruna doğru

Galatasaray'ın, Gençlerbirliği ile oynadığı maçın ilk yarısında takımını 2-0 öne geçiren Maicon kariyer rekoruna yaklaştı. 

FutbolArena Detay - Galatasaray, Süper Lig 11. haftasında sahasında Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi. Sarı Kırmızılılar ilk yarıyı Mariano ve Maicon'un golleriyle 2-0 önde tamamladı. İlk yarının sonlarına doğru kafa vuruşuyla topu ağlara gönderen Maicon, sarı kırmızılı formayla şimdiden kariyer rekorunu kırmaya yaklaştı.

Galatasaray - Gençlerbirliği Maicon'un golü


Galatasaray, Süper Lig 11. haftasının açılış maçında sahasında Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi. Sarı Kırmızılılar 7. dakikada Mariano, 43'te ise Maicon'un golleriyle devreyi 2-0 önde tamamladı. Ceza sahasına gelen ortada kaleci Hopf'un müdahalesine rağmen doğru zamanlamayla topu ağlara gönderen Maicon, takımını 2-0 öne geçirdi.

Galatasaray'da Maicon kaç gol attı?


Galatasaray'ın yeni transferi Maicon, sarı kırmızılı formayla Gençlerbirliği maçında 43. dakikada attığı golle bu sezon 4. golüne imza attı. Kariyerinde daha önce bir sezonda en fazla gol attığı yılı Sao Paulo'da geçiren yıldız futbolcu, Galatasaray'da ligde 4 gole ulaşarak şimdiden Sao Paulo'daki rekorunu yakaladı. Maicon, Galatasaray formasıyla 1 gol daha atması halinde kariyer rekorunu kıracak

5 BÜYÜK LİGİN EN GOLCÜ STOPERİ!

Maicon ayrıca Süper Lig ile birlikte Avrupa'da 5 büyük lig arasında en çok gol atan stoper konumunda.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri