Galatasaray'da Maicon Fenerbahçe'de Martin Skrtel ilk 5'te

Galatasaray'ın Karabükspor ile oynadığı mücadelede 2 gol atan Maicon ve Fenerbahçe'nin savunmacısı Martin Skrtel Avrupa'da ilk 5'e girdi. 

FutbolArena Detay - Galatasaray, Süper Lig'in 7. haftasında karşılaştığı Karabükspor'u 3-2 ile geçerken gollerin 2'si Maicon'dan gelmişti.

Sarı-Kırmızılı takımın sezon öncesinde Östersunds ile oynanan karşılaşmalarda bariz hatalar yapan Maicon, sezon başlamasıyla birlikte takımla beraber iyi bir performans gösterdi.

Galatasaray'da Maicon'un attığı goller


Süper Lig'in 2. haftasında oynanan Osmanlıspor deplasmanında da fileleri havalandırmayı başaran Brezilyalı stoper, Karabükspor maçında 2 gol birden atınca Avrupa'nın da zirvesine çıktı.

Opta verilerine göre yapılan incelemede dakika başına en çok gol atan stoper Maicon oldu. Deneyimli oyuncu 210 dakikada bir gol atarak alanında Avrupa'nın en iyisi oldu.

Martin Skrtel'in Fenerbahçe'de attığı goller


Öte yandan Fenerbahçe'nin Slovak savunmacı ise kendisine yer bulan başka bir Süper Lig oyuncusu oldu. Göztepe ve Medipol Başakşehir maçlarında fileleri havalandıran Martin Skrtel, 223 dakikada bir gol atma başarı gösterdi.

Süper Lig ile ilgili son dakika gelişmelerine Süper Lig Haberleri sayfamızfan takip edebilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri