Galatasaray'da Jason Denayer için sürpriz karar

Galatasaray'da Beşiktaş derbisinde sol bek mevkinde forma giyen Jason Denayer'in performansı teknik heyet ve Igor Tudor tarafından başarılı bulundu.

FutbolArena Özel - Galatasaray'ın Beşiktaş ile karşılaştığı mücadelede sol bek mevkinde görev alan ve Beşiktaş'ın kanat oyuncusu Ricardo Quaresma'yı başarılı bir şekilde marke eden Jason Denayer sol bek mevki adayı oldu.


Galatasaray'dan sürpriz Jason Denayer kararı


Galatasaray'da Denayer sınıfı geçti, sol bek mevkiinde ciddi alternatif oldu. Galatasaray'da 3-0 mağlubiyetle sona eren Beşiktaş derbisinde sürpriz bir şekilde sol bek mevkiinde forma giyen Jason Denayer başarılı bulundu. Skor 2-0 iken oyundan alınan ve mücadele boyunca sol bek pozisyonunda oynayan Denayer'in savunmada gösterdiği performansa Teknik Direktör Igor Tudor, olumlu buldu.

''RİCARDO QURESMA'YI İYİ SAVUNDU''

Eleştiri alması ve koltuğunun sallanmasına yol açan Beşiktaş derbisini yardımcıları ile değerlendiren Igor Tudor'un, "Savunmada en iyi performans gösteren isim Jason Denayer'di. İlk yarıda Quaresma'yı iyi marke etti. Alışık olmamasına karşın sol bek pozisyonunda iyi oynadı" diyerek görevde kalması halinde Jason Denayer'i yine sol bek mevkiinde sahaya sürebileceğinin sinyallerini verdi.


Jason Denayer'in Galatasaray performansı


Sezon başında Manchester City takımından yenideni kiralanan Belçikalı savunma oyuncusu Jason Denayer, Serdar Aziz ile birlikte sezon başından beri dönüşümlü olarak forma giyiyor. Denayer bu sezon sarı kırmızılı takım ile 10 karşılaşmada 485 dakika süre alırken gol ya da asist üretemedi.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri