Galatasaray'da iki örnek isim! Muslera ve Ozan

Galatasaray'da Fatih Terim 3 haftadır takım oyuncularından veryansın ederken iki ismi örnek gösterdi. Galatasaray'da örnek olarak gösterilen iki isim... Fernando Muslera ve Ozan Kabak. 

FutbolArena Özel - Galatasaray'ın takımın son haftalarda ortaya koyduğu kötü futbol ve aldığı olumsuz sonuçlar üzerine Yeni Malatyaspor karşılaşmasının ardından sert çıkışa imza atan Fatih Terim'in, beğendiği ve örnek gösterdiği 2 futbolcu da ortaya çıktı.

Galatasaray'da Terim'in gözüne giren 2 oyuncu


Terim, bu süreçte performanslarından ziyade, ortaya koydukları mücadele, hırs ve kötü oyun, skora sahada isyan eden Muslera ile Ozan Kabak'ı beğendi.

Fatih Terim'i takım içinde hayal kırıklığına uğratan birçok futbolcu olurken Muslera ve Ozan'ı ayrı tuttuğu, mücadeleleri ile örnek gösterdiği öğrenildi.

Galatasaray'da Fenerbahçe maçı öncesi sakatlıklarda son durum (30 Ekim Salı)


Serdar, Eren, Nagatomo, Emre Akbaba, Feghouli, Fernando, Onyekuru, Belhanda ve Linnes'in çeşitli şekilde tedavilerini yürüten Sağlık Kurulu'ndan, Fatih Terim ve teknik ekibe iyi haber geldi. Galatasaray, Fenerbahçe derbisine 3 eksikle çıkacak.

Fenerbahçe derbisine 9 oyuncudan 3'ü yetişemeyecek. Sarı kırmızılılarda bu maça Nagatomo ile Emre Akbaba kesin olarak yetişemeyecek. Şikayetleri ve tedavisi devam eden Fernando'nun da görev alması imkansıza yakın!

Galatasaray ile ilgili haberlere Galatasaray Haberleri sekmemizden ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri