Galatasaray'da Igor Tudor'un Kasımpaşa korkusu

Galatasaray teknik direktörü Igor Tudor, Kasımpaşa takımında çekintiği iki yıldız için özellikle savunma oyuncularını uyardı.

FutbolArena - Galatasaray, Süper Lig'in 5. hafta karşılaşması kapsamında sahası Türk Telekom Stadyum'unda Kasımpaşa'yı ağırlayacak. Teknik direktör Igor Tudor, Antalyaspor karşısında bırakılan 2 puandan sonra Kasımpaşa karşısında puan kaybı yaşamak istemiyor.


Galatasaray, Kasımpaşa maçı öncesi son gelişmeler


Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor, takımı Kasımpaşa maçına hazırlıyor. Antalyaspor karşısında kaybedilen 2 puandan sonra Kasımpaşa maçında puan kaybı yaşamak istemeyen Igor Tudor, oyuncularına uyarılarda bulunuyor.

Fotomaç Gazetesi'nde yer alan habere göre, Transferi en iyi değerlendiren ekip olan Kasımpaşa'nın iki yıldızı Trezeguet ve Neumayr ise Tudor'un kabuslarına giriyor. Mısırlı kanat oyuncusu karşısında Linnes mi, yoksa Latovlevici'yi mi oynatacağına karar veremeyen İgor Tudor'un sürekli üzerinde durduğu konu ise ceza sahası ve etrafında rakibe serbest atış şansı verilmemesi.

SAVUNMAYA UYARI

Takımının hücum performansı memnun etse de İgor Tudor'un yüzü savunmada geçmiş yıllardan gelen sorunların devam etmesi yüzünden gülmüyor. Geride kalan maçlarda yenilen üç golün de duran toplardan gelmesine çare arayan Hırvat çalıştırıcı, stoperde Maicon ve Jason Denayer'e dönmenin planlarını yapıyor.


Galatasaray - Kasımpaşa maçı hangi gün, saat kaçta?


Galatasaray, Süper Lig'in 5. hafta karşılaşması kapsamında sahası Türk Telekom Stadyum'unda Kasımpaşa'yı ağırlayacak. Mücadele 16 Eylül Cumartesi günü saat 20:00'da oynanacak.

Sarı kırmızılı takımla ilgili diğer gelişmeler için Galatasaray Haberleri özel sayfamızı takip edebilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri