Galatasaray'da Igor Tudor'u Garry Rodrigues kurtardı

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Trabzonspor maçında yaptığı tercihlerle eleştirilirken büyük maçlardaki bir istatistiği daha öne çıktı.

FutbolArena Detay - Galatasaray, Süper Lig'de 23 puanla en yakın rakibi Medipol Başakşehir'in 3 puan önünde liderliğini sürdürmesine karşın en çok eleştirilen isim kuşkusuz Igor Tudor.

Galatasaray'da yaz transfer döneminde son derece etkili isimlerin alınması ve bu kadronun Igor Tudor gibi nispeten zayıf bir hocaya bırakılması taraftarlarda endişe yaratmıştı. Sarı-Kırmızılı takım 7. haftaya gelene kadar 6 galibiyet 1 beraberlik almış ancak Igor Tudor'a duyulan güven yine de artmamıştı.

"KARARLARI HALEN TARTIŞILIYOR"

Galatasaray'ın son 3 haftada oynadığı futbol dışında Fenerbahçe derbisinde daha önce denenmemiş 3'lü savunma ve de Trabzonspor maçında özellikel Bafetimbi Gomis'in oyundan alınması Igor Tudor'a yapılan eleştirileri ikiye katlamıştı.

Galatasaray'ın Igor Tudor döneminde oynadığı derbiler


Igor Tudor, Galatasaray'ın başında büyük maç kazanamama serisine Trabzonspor'u da eklersek tabloyu daha da karalaştıran olay 'golde' gizli.

Igor Tudor döneminde Galatasaray'ın büyük maç kIarnesi oldukça zayıf.Sarı-Kırmızılı takımda bu tablo atılan gol sayılarına da yansımış durumda.

GARRY RODRİGUES KURTARDI

Galatasaray'da Igor Tudor, geldiğinden bu yana 6 büyük maça çıktı ve bu maçlarda sadece 1 gol attı. Galatasaray'ı Hırvat çalıştırıcıyı kurtaran isimse Trabzonspor karşısında tek golü atan oyuncu Garry Rodrigues oldu.



Sarı kırmızılı takımla ilgili diğer gelişmeler için Galatasaray Haberleri özel sayfamızı takip edebilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri