Galatasaray'da Igor Tudor'dan yeni motive kaynağı

Galatasaray'da yönetim yeni sezonda prim sistemini kaldırırken, teknik direktör Igor Tudor oyuncularını farklı yöntem ile ödüllendiriyor.

FutbolArena - Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor, futbolcularına yeni bir motive kaynağı yöntemi belirlemiş durumda. Sarı kırmızılı takımda futbolcular kazandıkları her 3 puan için teknik direktör Igor Tudor'dan ödül alıyor.


Galatasaray'da yeni yöntem, al maçı kap izini


Galatasaray teknik direktörü Igor Tudor, takım içerisinde motivasyonu üst düzeye çıkarmak adına her türlü kararları alıyor. Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, Galatasaray yönetimi uzun yıllardır uygulanan primi sistemini kaldırırken, teknik direktör Igor Tudor bu duruma çare buldu.

Sadece futbolculara sözleşmelerinde yazılı maç başı paraları ödendi. Teknik heyet ise prim yerine takımı motive edecek şeyi buldu; İZİN!

Teknik direktör Tudor yönetiminde ağır idmanlar yapan Galatasaray'da futbolcular ekstra izinle ödüllendiriliyorlar. İki hafta önce Kasımpaşa'yı 2-0 yenen sarı-kırmızılılar bir gün dinlenecekti ancak sergilenen futboldan memnun kalan Tudor izin sayısını iki güne çıkardı.

Sarı kırmızılı takımla ilgili diğer gelişmeler için Galatasaray Haberleri özel sayfamızı takip edebilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri