Galatasaray'da Haluk Ulusoy ve Haldun Üstünel gelişmesi!

Galatasaray'da 20 Ocak'ta yapılacak olan seçimde Haluk Ulusoy'un da aday olabileceği konuşuluyor.

FutbolArena Özel - Galatasaray'da 20 Ocak'ta yapılacak olan erken seçim nedeniyle camia içerisinde Dursun Özbek'e karşı güçlü bir aday çıkması adına gidilen isim Haluk Ulusoy oldu. Ulusoy'un ise Galatasaray taraftarının sevgilisi Haldun Üstünel'i ikinci başkan olarak düşündüğü bilgisine ulaşıldı!


Haluk Ulusoy Galatasay Başkanı olacak mı?


Eski Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) olan Haluk Ulusoy camiadan gelen bu teklife kesin olarak "Evet" demedi ancak düşünmek ve çalışma yapmak için süre istedi.

ADAY OLURSA 2. BAŞKAN HALDUN ÜSTÜNEL

Haluk Ulusoy'un aday olmayı kabul etmesi halinde Haldun Üstünel'i de 2. Başkan olarak yönetime alacağı bilgisine ulaşıldı.

Burak Elmas, Galatasaray başkan adayı olacak mı?


Öte yandan Galatasaray Spor Kulübü eski başkanlarından Faruk Süren'in damadı ve eski futbol şubesi yöneticilerinden olan Burak Elmas'ın 20 Ocak'ta gerçekleştirilecek başkanlığa adaylığını koyacağı iddiaları ortaya atılmıştı. Burak Elmas'ın yakın dostu Özer Saraçoğlu, FutbolArena'ya önemli açıklamalarda bulundu.

''BURAK ELMAS BÖYLE BİR ÇALIŞMA İÇERİSİNDE DEĞİL''

“Ben bu seçimin yanlış olduğunu düşünüyorum. Hangi aday Mayıs ayında Galatasaray'ı seçime götüreceğini söylerse, oyumu da ona vereceğim. Bir liste, oluşum yada seçim çalışması içinde değilim. Benim bildiğim kadarı ile Burak Elmas'ta böyle bir çalışma içinde değil. Kendisi yılbaşı için İstanbul'a gelecek"


Burak Elmas kimdir?


Galatasaray taraftarlığı ile bilinen Burak Elmas, merhum başkan Özhan Canaydın'ın döneminde Futbol Şube Sorumlusu oarak görev yaptı. Aynı zamanda Galatasaray'ın efsane başkanı Faruk Süren'in damadı olmasıyla tanınıyor. Dursun Özbek yönetimini en çok eleştirenler arasında yer alan Burak Elmas, Twitter hesabından da çarpıcı yorumlarda bulunuyor.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri