Galatasaray'da Gomis'in Milli Takım hedefi

Galatasaray'ın Fransız yıldızı Gomis, yeniden Fransa Milli Takımı'na seçimek istiyor. Detaylar haberimizde.

FutbolArena - Galatasaray'ın Fransız yıldızı Bafetimbi Gomis hedef büyüttü. Galatasaray forması ile Süper Lig'de fırtınalar estiren yıldız isim sarı kırmızılı forma altında üç lig karşılaşmasında 4 gol atıp takımı adına 2 gol pası vererek dikkatleri üzerine çekti.


Galatasaray'da Bafetimbi Gomis fırtınası


Galatasaray'ın Fransız yıldızı Gomis, vites yükseltti. Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre, Gomis, ilk 3 Süper Lig maçında da rakip fileleri havalandırıp, 4 gol ve 2 asistle oynadı. Taraftarların büyük sevgisini kazanan Fransız yıldız, şimdiden gol krallığının en önemli adaylarından biri olduğunu kanıtladı. Hedeflerini yüksek tutan ve bu sezon Sarı-Kırmızılılar'ın ligde şampiyon olup, tekrar Devler Ligi'nde oynamasına yardım etmek isteyen 32 yaşındaki oyuncu, bir hayalini daha gerçekleştirmek istiyor.

Yakaladığı başarılı form grafiğini sezon sonuna kadar sürdürmek isteyen Gomis, bir sonraki milli dönemde Fransa'nın aday kadrosuna çağrılmak istiyor. Uzun süredir milli formaya hasret kalan tecrübeli oyuncu, 2018 Dünya Kupası'nda yer almayı amaçlıyor.

Galatasaraylı Gomis'ten Fenerbahçe ve Beşiktaş açıklaması


Galatasaray'ın bu sezon başında kadrosuna kattığı ve sergilediğ performansın yanı sıra attığı gollerle kısa sürede taraftarların sevgilisi olan Gomis, Fransa'da katıldığı TV programında soruları yanıtladı.

Gomis'e program sırasında Türkiye'deki futbol ortamı, atmosfer ve diğer takımlar soruldu. Golcü futbolcuya bunun yanı sıra Galatasaray'ın ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Beşiktaş ile ilgili yöneltilen soruda, "Bir gün Fenerbahçe veya Beşiktaş forması giyer misiniz?" ifadelerini kullandı. Gomis ise "Benim renklerim sarı kırmızı. Burada çok mutluyum." yanıtını verdi.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili son dakika gelişmelerine Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri